Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen telemarketing munkát...

Milyen telemarketing munkát végezni?

Figyelt kérdés
Milyenek a körülmények? Valahol azt írták, hogy több száz ember hívogatja az ügyfeleket napi 9 órában…és egy nagyhangú menedzser vezényli őket. Igaz ez?

2014. szept. 29. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, igaz.

Kapsz egy listát egy rakás névvel, egy papírt egy sablonszöveggel meg egy telefont. A listán lévő embereket kell hívogatnod és rájuk tukmálni olyan hülyeségeket, amikre semmi szükségük vagy meghívni őket bemutatókra meg egyéb nyalánkságokra.

Számíts rá, hogy akit felhívsz, az:

- megfenyeget, hogy amiért már sokadjára hívják a cégtől

- kinyomják a telefont

- trágárul elhagyt melegebb éghajlatra

- már rég meghalt

2014. szept. 29. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Én gyülölöm az ilyen egyéneket, le is tiltottam, hogy ilyeneknek kiadják a telefonszámomat, de mégis "megtalál" 1-2. Ilyenkor mindig megkérdezem, honnan tudták meg a számom, hiszen le van tiltva a tudakozóban, hogy marketingcélokra kiadják. Mindig kamuznak valamit.

Igen, pont ilyen a meló. Nekem nem retyetül sokat a telefonáló ipse: az első ilyen hamukázó mondat után kinyomom. Utána ha hívogat (mert ilyen pimasz, pofátlan ürgék is vannak), akkor kinyomom szó nélkül.

2014. szept. 29. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

#2: Ó igen, amikor kamuznak, hogy honnan van meg a számom, az tényleg vicces. Nekem a Zeppter azt mondta, hogy "már vásárolt nálunk". Én meg kiröhögtem, hogy SOHA nem vásároltam náluk, egyszerűen csak egyszer elmentem egy állásinterjúra, majd egy próbanapra (ilyen telemarketingesre) és az önéletrajzomon ott voltak az elérhetőségeim. Mivel máshonnan nem tudhatták meg, szóval tök fölösleges hazudozni...

#1 voltam

2014. szept. 29. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kb. hány ilyen telemarketinges cég lehet az országban?
2014. szept. 29. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki tudja...?
2014. szept. 29. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Igazából cégfüggő, én olyan helyen voltam, ahol heti 3x4 órát kellett minimum bevállalni (diákmunka). Nem papíron mentek a számok, hanem számítógépes program adta ki, tárcsázta kampány szerint, éppen mi volt.

Kell hozzá egyik füleden be, másikon ki tulajdonság, a sértések elviselése. 2 hónap elég volt belőle :D

2014. szept. 29. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Alja meló, hiába irodában van az ember számítógép előtt.

Én pénzügyi területen voltam, 3 hónapig bírtam. Minimális sikerélmény a munka során. Ha csak nincs továbblépési lehetőség akkor ne vállalj ilyen munkát szerintem, csak legvégső esetben.

2014. szept. 29. 21:36
 8/8 anonim válasza:
A telefonszámokat a szolgáltató adja el az ilyen cégeknek akik meg szintén továbbadják.
2015. márc. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!