Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A telemarketingeseket hogy...

A telemarketingeseket hogy lehet lerázni?

Figyelt kérdés
Minden egyes hétköznap délben hívnak a vezetékes telefonon, holott megmondtam, hogy nem alkalmas, nem érdekel, stb, de hetek óta hívogatnak délben többször is. Onnan tudom, hogy haza ugrok kajálni. Egyáltalán honnan gondolják, hogy van ilyenkor itthon valaki?

2017. ápr. 10. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne vedd fel a telefont. Ha máshol ebédelnél, amúgy sem lennél otthon. Vagy kérd a hívó felettesét, és közöld vele, hogy töröljenek a nyilvántartásból.
2017. ápr. 10. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt már, hogy megkértem töröljenek az adatbázisukból és azóta nem hívtak.
2017. ápr. 10. 14:46
 3/7 PresidentEvil ***** válasza:
100%

.

Annak idején egyéb okok miatt vettem egy üzenetrögzítős telefont, aztán rájöttem, hogy ezt a gondot is megoldja, nem nagyon fognak üzenetet hagyni, inkább leteszik. Nem tökéletes megoldás, de jobb a semminél.

2017. ápr. 10. 16:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam felvenni mégis...
2017. ápr. 10. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én felvettem, és mellé tettem amikor kiderült, hogy tukmáló. Három után rájöttek, hogy csak a pénz megy a felhívásomra de sem mennek velem semmire. Azóta se hívtak többször.
2017. ápr. 10. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed fel, honnan tudod, hogy ki hív?
2017. ápr. 10. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó, hát én alig várom, hogy hívjanak. Még sose hívtak vissza utána. Nem vagyok bunkó, vagy ilyesmi, csak tárgyilagos. Gyors átveszem az irányítást a beszélgetésben, és felteszem a kérdést, h honnan a telszámom. Amire ők mindig ellmondják a lerázó dumát, h nem tudják, de itt van "a rendszerben". Erre megkérdezem, hogy ugyan hogy kerülhetett bele az ő rendszerükbe az ÉN személyes adatom. És elmondom, hogy én azt sose kértem, sőt, nem is engedélyeztem, tehát ott bizony nem lehetne. És hogy biztosan jogszerűtlenül kezelik a személyes adataimat. De ha mégis, akkor most ezt visszavonom. Megkérem őket, h töröljék, ne adják át másnak és többet ne keressenek. Érdekes, többet nem keresnek. Habár jogszabály szt tájékoztatniuk kéne a törlés tényéről is. ;) Hivatkozni a 2011. évi CXII. törvény [ Info tv. ]-re lehet.
2021. júl. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!