Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokjak le erről a...

Hogyan szokjak le erről a rossz szokásról?

Figyelt kérdés

Folyton tépem a számat, illetve a számról a bőrt, és ezt legtöbb esetben nem is veszem észre. Néha viszont tudom is, hogy tépem, mégsem jut el az agyamig teljesen, hogy mit csinálok. Sokszor véresre tépem már szinte a számat. Még kisgyerekként szoktam hozzá, több, mint 10 éves szokás. Folyton kenegetem valamivel, mert akkor kisebb az esélye,hogy piszkálom, plusz próbálom gyógyítgatni vele, de nem mindig jut eszembe.

Mit csináljak?? Nagyon kéne a segítség, nehezen bírom megállni, ha van egy kis repedés a számon, máris tovább tépem.:(

2020. júl. 20. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 Nem introvertálat írtam, hanem introvertált gondolkodásmódot... Ha nem tudod, mit jelent, mit kérsz számon - nem értem.

Tapasztalatod van, saját tapasztalatod. Oké. Neked működik. És Szeritned minden ember egyforma?

2020. júl. 21. 03:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Itt mindenki válaszolhat. Te is. Ha megtetted és tudtál tanácsot adni a kérdezőnek és nem csak engem jöttél oltogatni akkor nem tudom miért aggódsz.

Nem muszály megfogadni a tanácsom, de azért leírtam mit gondolok. Ha nem ért valaki egyet velem rendben. De nem kell így nekem támadni csakazért mert más a véleményem. A kérdezőn áll majd higy melyik tanácsot fogadja meg a sok közül. Mellesleg ő semmit sem írt arról higy milyen a gondolkozáa, nem tudom honnan vetted ezt az intro gondolkozásmód dolgot :)

Stressz mindig lesz az ember életében. Holnap jöhet egy munkahely váltás, egy szakítás, betegség, igazából bármi ami stresszt okoz. Ha ez egy rossz szokás is akkor hasonló ahhoz mint amikor valaki egy függőségtől akar megszabadulni. Csak erős akaraterő el megy. Plusz lehet segétségül hívni nyugtatóteát, meditálhatsz is ha tetszik.

2020. júl. 21. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:

És ennek következtében lehet nézet eltérés két gondolat között.

Jelenleg ez van. Aki annyit tud írni, hogy ki lehet bírni, önkontroll kérdése az egész, annak fogalma sincs, mi folyik azokban, akik ezzel 30 éve küzdenek.

2020. júl. 21. 09:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!