Más se tud már nevetni?
Ma elgondolkoztam rajta és rádöbbentem, hogy már évek óta nem nevettem.
Egyszerűen nem tudok. Akármilyen vicces dolgot látok vagy történik, nem tudok nevetni, hiába tartom viccesnek és nevetnék legszívesebben.
De még csak egy igazi mosolyt se tudok kicsikarni magamból.
Mindig kifejezéstelen az arcom. Olyan mintha állandóan szomorú lenne.
Más is van aki képtelen nevetni vagy mosolyogni? Ez miért lehet?
Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Csak azért kérdezem mert hormonális változáskor fellépő depresszió és hangulatingadozás is okozhatja.
Ha nincs ilyen akkor még arra tudok tippelni hogy boldogtalan vagy. Valamit változtass az életeden ami jobb irányba mozdítja.
28 éves vagyok.
Meg tudlak érteni! Én is nagyon sokszor vagyok szomorú. Bár rajtam nem látszik, mert sokat nevetek, poénkodom. Ezáltal egy álarc mögé bújik az igazi énem. Senki nem vesz észre semmit.
Úgy szoktam magamat jobb kedvre deríteni, hogy vicces videókat nézek vagy elalvás előtt zenét hallgatok. De, az a baj, hogy ez a jókedv csak ideiglenes. Másnap jön újra a reggel, és minden kezdődik elölről.
Jelenleg is próbálok változtatni pozitív irányba az életemen, de kezdek elfáradni. Pontosabban, amennyi rossz dolog, keserűség történt már az életemben, mind - mind rombolta a lelkemet.
Egyedül vagyok.
Sokszor gondolok a halálra, hogy bárcsak jönne már.
Nem tudom, meddig bírom még.
Egyelőre küzdök a céljaim eléréséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!