Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon régen nevettem utoljára...

Nagyon régen nevettem utoljára. Miért nem tudok nevetni mostanában?

Figyelt kérdés

kb 1 éve nevettem igazán jót, azóta egyszersem. nem volt egy olyan vicc se amin úgy igazán jót szakadtam volna. most meg csak elolvasom, leesik, ha... ha.. viiices. oké. Ezt így egy unott komoly fejjel képzeljétek el. Semelyik standup show sem tud megnevettetni. 1-2 éve egy viccesviccek. hu-s viccen is órákis szakadtam a röhögéstől. MI BAJOM VAN?? Pedig még van humorérzékem!! Érzem ,hogy hát igen, az nagyon vicces, de mégsem tudok kacagni rajta!!

17/L

2020. márc. 24. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Ezt olvasd el :D Több, mint 10 év után is szakadok rajta a röhögéstől :D

[link]

2020. márc. 25. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Semmi bajod nincs. A világgal van baj. Az emberek nagyrésze azt hiszi, hogy vicces. Elég felnézni a facebookra, facebook videokra. Cringe az összes erőltetett színészkedés.
2020. márc. 25. 00:09
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es. Nem jött be. Elvigyorodtam páron, tényleg úgy, hogy nem bírtam nem vigyorogni, de mégsem nevettem. Valahogy nem volt az a késztetés, hogy úgy igazán röhögjek..
2020. márc. 25. 00:47
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es. Hát akkor ezt érzem.. A tiktokon is ez megy. uu vicces, mert anyámat megijesztettem "air horn" al és kiöntötte a mözlit tejjel együtt. uwu Aha, majd a következőnél megáll a szive, mert már 60 éves (gondolom annyi, ha 25 éves a feltöltő) és akkor nézhet...
2020. márc. 25. 00:49
 5/9 A kérdező kommentje:

most végigolvastam egy másikat, azon si volt ,ohy elvigyorotam, hármat nevettem csukott szájjal ,de ennyi. Annyira hiányzik már az a szakadós röhögés. Ami után tisztára begörcsöl az arcizmom.

se kap, de hadházi, se senki nem tud megnevettetni. Hofi sem. vagyis a régi humor is jelen van, de mégse..

2020. márc. 25. 00:50
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mennyire áll hozzád közel a politika, de hallgasd a Fideszes képviselő üléseket valamint kövesd az Operatív Törzs sajtótájékoztatóját, garantált a nevetés, hidd el :)

Olyanokat hazudnak, hogy a fülem ketté áll tőle. Mindjárt linkelek néhány videót is amit imádok még ezeken kívül :)

2020. márc. 25. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt vannak :)

2020. márc. 25. 02:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha az előzőek sem segítenek, akkor ez garantáltan fog :

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy kis Mucsi Zoltán 😀😀😀

2020. márc. 25. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!