Nagyon régen nevettem utoljára. Miért nem tudok nevetni mostanában?
kb 1 éve nevettem igazán jót, azóta egyszersem. nem volt egy olyan vicc se amin úgy igazán jót szakadtam volna. most meg csak elolvasom, leesik, ha... ha.. viiices. oké. Ezt így egy unott komoly fejjel képzeljétek el. Semelyik standup show sem tud megnevettetni. 1-2 éve egy viccesviccek. hu-s viccen is órákis szakadtam a röhögéstől. MI BAJOM VAN?? Pedig még van humorérzékem!! Érzem ,hogy hát igen, az nagyon vicces, de mégsem tudok kacagni rajta!!
17/L
most végigolvastam egy másikat, azon si volt ,ohy elvigyorotam, hármat nevettem csukott szájjal ,de ennyi. Annyira hiányzik már az a szakadós röhögés. Ami után tisztára begörcsöl az arcizmom.
se kap, de hadházi, se senki nem tud megnevettetni. Hofi sem. vagyis a régi humor is jelen van, de mégse..
Nem tudom mennyire áll hozzád közel a politika, de hallgasd a Fideszes képviselő üléseket valamint kövesd az Operatív Törzs sajtótájékoztatóját, garantált a nevetés, hidd el :)
Olyanokat hazudnak, hogy a fülem ketté áll tőle. Mindjárt linkelek néhány videót is amit imádok még ezeken kívül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!