Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tanuljak meg nevetni...

Hogy tanuljak meg nevetni kudarcos randikon? Engem mondig kiröhögnek

Figyelt kérdés

A szüleimnek meg epp ahol vagyok mindig közölnöm kell hova megyek, de nem vagyok kislany de muszaj beszàmolnom (meg jobb is ha tudjàk hol vagyok)

Csetelgetek, megismerek valakit, minden klappol ertelmes jofej, tanult, relative megbizhato, es nem egyszer vànszorgok haza ugy hogy nah kiderült csak èpp foga nincs, vagy csak egy "kisebb" 100 kg+ nem làtszott a képen, vagy épp apàm lehetne.

Mindig lesokkol es csalodom.

Es hazaesve annyit mondok csak nah ez is kiderült egy hàjfej csak.

Miért nem tudom poénra venni mint a filmekben a csajok egymas közt mikor sikitva nevetnek utolag, vagy legalàbb bàrmi? Mivel anyàék làtom hogy takarjàk kedvesen udvariasan de röhögnek màr rajtam mikor ilyenekkel beàllitok plane hogy làtjàk hozzà a csalodott fejem.

Hogyan vegyem en is poenra hogy együtt tudjak nevetni velük mint aki màr megint nekiment a falnak, vagy mint az orosz videokban is annyit röhögnek? Meg vannak is ilyen összefoglalok is, hogy milyen vàllalhatatlan képek vannak a tarskeresökön is es csak nevetés a vége

Mindenki viccet tud csinalni a szerencsétlenségböl. En is szeretnék inkabb szivböl kacagni de mindig csak a depi jön belölem elö.

2020. ápr. 12. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Akinek van kisebb/nagyobb esztétikai hibája, annak is van/lehet párja. Mivel a hibáival együtt szerethető. Ezeken akarattal lehetne változtatni, de vannak olyan belső tulajdonságok, amelyek komoly erőfeszítést igényelnének ahhoz, hogy mellőzze őket az ember. Ezekre érdemes inkább figyelni.(Pl: beképzeltség)
2020. ápr. 12. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet te be tudnàl vàllalni igénytelen büdös bànyarémet, én nem. Ezért nem kell kövezni a màsikat, hogy a hozzà hasonlo pàrjàt keresi. En ismerem a fogkefèt elvàrom hogy màs is baràtkozzon vele. Az életünk része :)
2020. ápr. 13. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:

"Es hazaesve annyit mondok csak nah ez is kiderült egy hàjfej csak."

Hát ilyen kijelentésen én is röhögnék szüleid helyében:D

Amúgy valószínűleg csak lazán kezelik,mondván,úgyis lesz majd még időd/lehetőséged a megfelelőt megtalálni.És ez így is van.

A chates ismerkedésnek sok hátránya van.Lehet,jobb lenne valami konkrét társkereső oldal,ahol egész alakos képek vannak.

2020. ápr. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!