Mit tegyek, ha nem tudok ismerkedni, mert rettegek hogy kiröhögnek? L
Egyszerűen nem merek èlöbe ismerkedni, mert nagyon félek egy rèszről az elutasítàstól, màs részről attól, hogy kiröhögnek. Pedig nagyon sokszor van olyan pl hogy buszon vagy vásárláskor hallok egy olyan beszèlgetèst ami nagyon érdekel, vagy ilyesmi,de nem merek belekapcsolódni. Vagy pl vásárolok és a mellettem álló srác nagyon szimpi, de akkor sem merem megszólítani. Rettegek hogy utàna kiröhög a haverjaival hogy "mègis mit akart ez a csaj, hogy néz màr ki?
Igaz, önértékelésem nulla. Az arcom viszonylag normális, a hajam is szép, de kicsit duci vagyok. Nem vészesen, de van rajtam fölösleg. Lehet csak ez akadályoz?
Nem biztos, hogy az önértékeléseddel van a gond, hanem a magyarokról kialakult képpel. :/ Én is szeretek új embereket megismerni, idegenekkel beszélni, de itt annyira furcsának tartják az emberek, hogy bele sem mennek, viszont eddig akármikor turistákkal találkoztam, el tudtam velük beszélgetni, mert náluk ez teljesen természetes volt.
Nem Veled van a baj, csak a hellyel ahová születtél. :s
Szerintem nyugodtan szólíts meg akit akarsz, velem is volt hogy egy idegen beleszólt a beszélgetésembe és tök jól elbeszélgettünk utána.
És mi van ha kinevetnek? :) Próbáld meg úgy felfogni, hogy lehet 5-10 percig emlékezni fognak arra amit csináltál, de utána elfelejtik, bár nem hiszem hogy kinevetnének ilyesmi miatt.
Engem szerintem mindig bolondnak néznek az emberek, de nem igazán érdekel.:D Mindig szerencsétlen dolgok történnek velem emberek között amin csak én szoktam röhögni, a többi ember meg néz rám hogy "ez hülye".
Én mindig arra gondolok, hogy úgysem tudják ki vagyok, nem mindegy minek tartanak? A másik meg hogy úgyis van aki tőlem gázabbul néz ki vagy viselkedik.:D
Az én önértékelésem sem csattan ki, régen én is stresszeltem az ilyenektől, de rájöttem hogy felesleges.
Gondolj ezekre amiket írtam, hátha segíteni fog.:)
3-as, nyilván nem olyanra gondolok hogy "mit egyek ebédre" "jajj de gonosz a főnököm" "làttad tegnap a híradóban...".
Hanem pl ha valami érdekes, ritka dologról beszèlnek, pl egy olyan sportról amit kevesen ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!