Ti nem szoktatok nevetni amikor ilyen miszter felpumpált-kigyúrt-fehérjeporos gyerek sétálgat egy misszisz műanyag-10 kiló vakolat-kacsaszáj műnővel? Ráadásúl úgy lépkednek mintha tojáshéjon mennének.
En anno szorakoztatoiparban dolgoztam rengeteg ilyen volt jelen.
Egész jol összeillenek, nem nevettem, hanem csak azon agyaltam hogy az ilyenek akkor is együttmaradnak ha kiöregednek es fonnyadtak lesznek? Csak mert tapinthato volt szinte a levegöben hogy csak a külsösègek tartjàk össze öket.
Nem nevetek, mert még az ilyen " miszter felpumpált-kigyúrt-fehérjeporos gyerek" és "misszisz műanyag-10 kiló vakolat-kacsaszáj műnők" is sokkal előrébb vannak az életben mint én.
De ez elmondható azokról is akik nevetnek.
Hiszen nem azért nevetnek, mert ők maguk annyira tökéletesek lennének, hanem szimplán csak azért mert rosszindulatú szarok, akik nem képesek mit kezdeni a saját életükkel. Se "felpumpált izmok" se "mű nő" de még egy normális barátnőjük se a jobb markukon kívül, nem is volt, nem is lesz soha párkapcsolatuk, külsőre taszítóak, belsőre üresek, egzisztenciájuk nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!