Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalok (16-18 é.) ti szánalm...

Fiatalok (16-18 é.) ti szánalmasnak tartanátok, ha egy 36 éves nő azt kérné, hogy tegezzétek?

Figyelt kérdés
Múltkor fiatalok megkértek, hogy vegyek nekik piát, mert nekik nem adják még oda, és utána úgy köszöntek el tőlem, hogy "Csókolom". Ez nagyon megrázott. Az ő szemükben már nagyon öreg vagyok, ugye? Inkább nem is mondtam, hogy tegezzenek :(
2020. júl. 16. 16:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
19. Nem tudni ki írt privátot, bárki lehet aki regisztrálva van a gyakorira. Lehetett a kérdező is, vagy bárki más. Felesleges kiírod ide, töltsd le ha nem tetszik.
2020. júl. 17. 15:53
 22/26 anonim ***** válasza:
*tiltsd
2020. júl. 17. 15:54
 23/26 anonim ***** válasza:
67%

A kedves kérdező "hölgy" írta:

"Nem akarod kinyírni magad? Nagy jót tennél a világgal, hiszen egy ilyen férget, mint te, úgysem szeret senki! Ugye feltűnt már, hogy mindenki rühell téged? Na, fogd azt a kötelet és tedd a dolgod!"

2020. júl. 17. 17:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Engem is zaklatott a frusztrált vénlány. Ennyire ne bírná a kritikát?

Ráadásul öngyilkosságra való felszólítás. Ezt írta nekem:

"Nem akarod véletlenül megölni magad? Nagy szívességet tennél vele az emberiségnek! Köszönjök!"

Kérdező, szerintem iszonyat frusztrált vagy, ilyen korban nagyon komoly betegségekhez vezethet a stressz! Lazíts egy kicsit...az öregedés természetes folyamat...

2020. júl. 19. 22:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Attól hogy a kérdező f.fej attól nem kell minden hasonló körút is nyilvánosan vele együtt sértegetni. Privátban tegyétek.
2020. júl. 19. 22:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg k*rvára nem 36 éves a kérdező, hanem max 18,aki unalmában ezzel szórakozik, hogy kamukérdéseket ír ki. Viselkedésre se több.
2020. júl. 20. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!