A munkahelyen belül két 60-év feletti ember miért nem érti meg hogy nem kell egy 36-éves nőnek?
Miért vagy biztos benne, hogy a közeledés nem pusztán baráti, egy kis hecceléssel.
Amúgy meg ha a munkahelyeden van olyan, akivel vonzódtok egymáshoz, erről nekik nem kell feltétlenül tudniuk, így lehet, hogy csak beszélgetni, és nem zavarni mennek.
Szimplán húzzák a fejedet, mert 60 fölött ezt megtehetik, aztán jót röhögnek a hisztijeiden. Legalábbis szerintem komolyabb dolog, tényleges érdeklődés nincs a háttérbe.
Szerintem a munkahely az munkahely, ott nem kell(ene) kimutatni nyíltan a privát érzelmeket. A flörtölgetést meg tartsátok meg a munka végeztével egy bárra, étteremre, vagy szimplán az otthoni kanapéra - bármelyikőtöknél.
Amúgy lehet együttdolgozni. A volt főnököm és a felesége is ugyanott dolgoztak egy munkahelyen(ott, ahol én), de ők ezt tudják kezelni, munkahelyen nincs nyali-fali, persze, azért érződik náluk is valamelyest, hogy nemcsak kollégák, hanem egy család(gyerek is van,3 éves), de nem csókolóznak nyíltan, mást -ennél többet- meg egyáltalán nem csinálnak munkahelyen. De szerintem ez így is van rendjén.
Érdekes munkahely lehet...
Van lehetőség flörtölni. Hmmm.
KÉT (!) 60 éven felüli "vénember" is csorgatja a nyálát Rád.
Vagy nagyon szép vagy, vagy kihívó, vagy látják, flörtölsz másokkal is, talán ők is beszállnának egy-két esélyre.
Nem biztos, hogy az "öregembereknek" van rossz modoruk.
Nem öregek, és nem hülyék.
Azért nem lehet flörtölni,de beszélgetni csak szabad.
Rongyosan meg csak nem fogok dolgozni.
Amugy szerintem minden munkahelyen jönnek össze emberek.nálunk pl olyanok akikről nem s gondoltam volna.....
Az én munkahelyemen is alakultak ki párkapcsolatok, van, amelyik már évek óta tart. Manapság már nehezebb ismerkedni, nem járnak már az emberek annyifelé, mert nincs elég idejük, talán pénzük sem, így a munkahely jó lehetőség a flörtre. Más dolog, hogy bizony rosdszul is elsülhet.
Más munkatársnak kéne szólni, vagy a legvégső esetben a főnöködnek, hogy hagyjanak békén, maradjatok csak kollégák.
Én is belefutottam már hasonló szituációba: egy külsős kolléga / számomra alapból únszimpatikus / bámult folyton engem, meg szólogatott be nekem. Meg hogy ő látott engem itt, meg ott, Én hiába szóltam rá, hogy hanyagoljon, ráadásul a főnöknőm szerint "aranyos" volt. Marhára! Inkább a felesével foglalkozzon...Végül egy másik kolléganőm beszélt a hapsival, hogy nem vagyok vevő se rá, se a "poénjaira". Végül aztán bocsit kért / legalább annyi / és ennyi.
Sőt, tovább megyek: egyismerősnőmet még halálosan meg is fenyegette késsel egy kollégája, mert az nem akart vele járni! Hiába próbálták a többiek is leállítani. Végül szerencsére kirúgták.
Szóval, látható, még zaklatásba is átmehet a dolog. De ez ritka.
Tulzott egoizmus, azt hiszik, hogy ennyi évvel már bármit megtehetnek.
Szólj be nekik: Ugyan már papesz! Kettőnk közt nem lehet semmi. Mind a ketten belehalnánk, maga az erőlködésbe, én a röhögésbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!