Fiatalok (16-18 é.) ti szánalmasnak tartanátok, ha egy 36 éves nő azt kérné, hogy tegezzétek?
Nem a tegeződés miatt vagy szánalmas kérdező, hanem a szánalmas teperésed miatt, hogy valahogyan fiatalabbnak, jófejfalvibbnak, vagányabbnak látsszál.
Ezért csinálsz törvényellenes dolgot és juttatod illegálisan a fiatalokat alkoholhoz, csak hogy visszahozzad a régen elmúlt kamaszkorodat.
Minden nő (és férfi) szánalmas, aki nem fogadja el az öregedést, és ez a sztori nagyon jól indikálja, hogy te ilyen vagy.
Rakjad rendbe az életedet, és akkor nem leszel depressziós azért mert egy kamasz a korodnak megfelelően, udvariasan köszön neked.
36 évesen ne akarjál már fiatalosnak tűnni, amikor egy átlagos kiskorú szemében már bőven néni vagy.
Tudom, hogy nehéz megemészteni, hogy lassan már 40 éves vagy.
Szerintem azért furcsa ez az egész, mert nagy valószínűséggel soha az életedben nem találkozol többet ezekkel a srácokkal.
Nagyon neki lehetsz keseredve a korod meg az öregedés miatt, ha ISMERETLEN emberek köszönési módja kiakaszt...pontosan ezért tök fölösleges arra felszólítani őket, hogy tegezzenek - valószínüleg soha nem lesz alkalmuk megtenni neked ezt a szívességet.
7.vagyok. Azt hiszem két ember bal lábbal kelt fel, de ne itt töltsétek ki a méreteket mert ez már szánalmas. Nagyot fogtok koppanni ha ti is 40 körül lesztek és ugyanezt kapjátok meg egy-két rosszindulatú fiatalabbtól. A kérdés normálisan lett feltéve.
Kérdező! Szerintem is felesleges lett volna megkérni hogy tegezzenek mert úgyse látod őket többet. Egyszerűen nem lett volna értelme. Gondolj csak vissza higy ennyi idősen a 38 évesek a te szemedben is már öregnek számítottak. Ilyen a magyar nyelv, megvan hogy mikor kinek kell felajánlania tegeződést. Ez sokszor kényelmetlen, de ez van ha nem akarunk bunkónak tűnni.
Nekem is kényelmesebb a tegeződés, és sokszor észre lehet venni ha a beszélgetőtársnak is. Tehát nem azért ajánlom fel hogy fiatalabbnak tűnjek. Ezt csak azért írom hogy nehogy rám is átkokat szórjanak :).
Aki kijátssza a törvényt és kiskorúaknak szeszes italt vásárol, az bűnöző.
Ebben az éltes korban meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!