Miert lehet az hogy tarsasàgokban nincsenek gondolataim?
A csalàddal szükebb barati körömmel milliokat beszélgetek.
De pl ha egy baràtom bemutatja a haverjait eljarunk velük ide oda sokszor nem egyszer, egyszerüen annyibol allok ha kerdeznek mrg tudok vàlaszolni de amugy soha semmihez nem tudok semmit hozzafüzni. Kezdeményezni megint nem.
Pl bemutata a baratom vkinek erre otthagy hogy mindjart jön, en orakra is megnémulok. Nem beszelni nem tudok, a kommunikacios készségem nagyon jo, hanem Nincsenek abszolut gondolataim hogy addig mit mondjak. Es egy kenyszeres vàrakozàs lesz, a màsik meg is utàl egyböl.
Ugyanez pl uj munkahelyen.
Mindenki beszelget es nekem abszolut semmi mondandom nincs.
Mi lehet ez a blokk az agyban, amit amugy tudatmodositoszerek pl az alkohol felold?az alkohollal tudok beszelgetni bàrkivel. Vannak gondolataim es nem csak az ür van a fejemben.
Mit szabàlyozhat az agyban? Alkohol nelkül ezt hogy lehetne elérni?
a tudatmódosítószereket ne használd, mert látszólag segítenek, ideiglenesen - de valójában nagy, visszafordíthatatlan pusztítást végeznek testedben és tudatodban.
Fogadd el - hogy hozzám hasonlóan - ún. előszoba filozófus vagy. Ez azt jelenti, hogy a filozófusok vitatkoznak a lét nagy kérdéseiről - és van, aki nem tud hozzászólni, hanem mikor hazaér, az előszobában születnek a nagyszerű, világrengető gondolatai. (ezeket jó leírni, amúgy is célszerű naponta naplót írni (kézzel, tollal, papírra), gondolataidról, élményeidről - ezeket tapasztalatból írom, és az évek során segítőnek bizonyultak, nálam javult...
Köszi
Csak eddig elég kellemetlen helyzetekbe hoz ez.
Pl az egyik ilyen haver vett egy autot megeröltettem magam es hozzàszoltam a témàhoz erdekelt is de csak annyiban hogy miböl vette amugy, ha nem is dolgozik. Közben dicsergettem a kocsit. Erre azt mondta szàlljak be elvisz megmutatja mit tud. Most erre nem mertem nemet mondani mert akkor önmagam cáfoltam volna meg hogy nem is erdekel a kocsi csak mondtam.
Hát azt a kint mig vissza nem èrtünk..agyon izzadtam magam hogy most hüledezzek neki vagy mi?érjünk màr vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!