Miért nem tudok a társaságokkal együtt nevetni?
Tudjátok vannak ezek a tipikus 4-5 fős kis csoportok. Egyetemek előtt, kocsmákban, koli előtt cigizve stb.
A szociális életemmel sosem volt gond hála Istennek. Vannak szerencsére barátaim és több közösségbe is tartozom. Viszont mikor kialakulnak itt-ott ilyen fentebb említett kis csoportok, ha benne is vagyok ezekben, sosem tudok minden kis apróságon meg gyenge poénon nevetgélni. Ritka mikor valaki engem őszintén meg tud nevettetni. Legtöbbször is mindig az számomra a legviccesebb, ami másnak nem annyira. És fordítva.
Leginkább a többiek szoktak az én poénomjaimon nevetni.
És ez engem nagyon zavar. Úgy érzem mikor én nem tudok az ilyen kis társaságokba nevetni, mintha valami kívülálló lennék. Pedig értem a poént, csak általában "nem üti meg a mércét", hogy nevessek is rajtuk. Ezért sokszor már nem ie csatlakozom inkább hozzájuk.
Kell ezen változtatnom? Vagy nagyon gáz, ha én nem tudok velük nevetni mindenen, mint ők?
Szerintem semmi baj, én is ilyen vagyok :)
Inkább az én poenjaimon nevetnek és nem én az övékén. Morbid humorom van, filmeken is akkor nevetek mikor más szörnyűlködik :D
Nem kell változtatnod. Ha bírnak, márpedig akivel (és nem pedig akin) nevetni tudnak azt szeretik :) legalábbis ez a tapasztalatom
N
Az emberek 99%-a csak azért röhög a többiek viccén, mert erősíteni akarja a társaságban betöltött pozícióját. A közös nevetés szorosabbá teszi a kapcsolatokat, ezért akkor is nevetnek, ha nem érzik viccesnek, csak tudják, elvárás, hogy nagyon nevetni kell minden hülyeségen.
Ez az oka a társaságokban már idegesítően sok műpoénnak, melyeken íratlan szabály, hogy nevetni kötelező.
A közös nevetés tartja össze a csapatot.
S mindezt egyáltalán nem pozitívumként írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!