Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek meddig hülyítik...

Szerintetek meddig hülyítik még az embereket ezzel a vírussal? Miért nem képesek az emberek átlátni a dolgokon? Miert kell tűrni ezt a néha bezarunk,néha kinyitunk témát? Nem veszítettek még el elegen a munkájukat?

Figyelt kérdés
Számomra már az elején teljesen nyilvánvaló volt, hogy ez a vírus totálisan túl volt tolva. Kb csak olyan emberek haltak meg az elmúlt 3 hónapban benne, akik nagy valószínűséggel már amúgy is halottak lennének más betegségük vagy koruk miatt. Ennek ellenére teljesen be vannak hülyitve az emberek(főleg nők ahogy tapasztalom), rettegnek egy vírustól aminek a halálozási átlag életkora 79. Közben fogalmuk sincs micsoda kárt teszünk a gazdagságban. Az elején arról volt szó, azért kell a korlátozás mert a kórházakat fel kell készíteni. Most tök üresek kórházak, mégis újból korlátozasokról beszél mindenki. Minek? Ezzel csak ujabb pofont adunk a gazdaságnak, még több munkanélküli lesz, aztán kezdjük ujra az egészet. Azt látni, hogy az országok vezetői a leghangosabban óbégató "zárjunk be mindent" idiótákra hallgat,vagyis inkább fél tőlük. Miért kell tönkretenni az emberek életet egy olyan vírus miatt, ami sokkal kevesebb áldozatot szed mint az influenza?

2020. júl. 10. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

A gazdaság nem állhat le teljesen, nyilván ezt a részt jobban ki kell dolgozni, hogy működőképes legyen ilyen helyzetekben is, technikai feltételek hiányoznak sok helyről ehhez. Szóval nem tartok jónak minden intézkedést. A konzultációs kérdőívben szerepel valami csúnya gonosz külföldi multikra vonatkozó kérdés is, én azt mondom, a külföldi tőkét be kell engedni, amíg a kis magyar cég feje húzza a száját, hogy teljes bérre jelentsen be, esetleg megkapod a minimálbért, értem, miért húzzák a szájukat, de a külföldi tőke meg nem jön rosszul a gazdaságnak, úgyhogy semmiképpen sem kéne elvágni ezt a lehetőséget.

A látogatási tilalom, korlátozás is érthető, tényleg ne mászkáljon bárki a kórházakban, idősek otthonában. Gyerekkoromban egyik rokonom szívbetegen kórházban halt meg gépeken, engem (10 év alatti gyerek voltam akkor) be sem engedtek hozzá, mikor anyámmal mentünk, anyám még láthatta akkor egyszer utoljára, mielőtt meghalt, nekem kint kellett megvárnom anyámat a folyosón.

A távoktatásnak is meg kell teremteni a lehetőséget, és van, ahol remekül tudna működni hosszú távon akár a hagyományos oktatás mellett, azt kiegészítve, illetve van, ami teljesen kiváltható lenne így. Emlékszem, főiskolán volt olyan, aki reggel az első 1-2 órát végigaludta előadáson. Ennek semmi értelme. De volt, amikor mi, akik nem aludtuk végig, szintén nem láttuk értelmét, hogy bementünk, mert rossz volt a hangosítás, vagy mások ott cseverésztek, és miattuk nem hallottunk semmit.

2020. júl. 10. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Nekem tökéletes, rá lehet szólni a boltba a majmokra, hogy " másfél méter tesó/báttya " régen meg tűrni kellett, hogy a nyakadba izzad.

Nem néznek baromállatnak ha kézfertőtlenítek.

Meg maszkban kell boltba menni, így ha veszek fel egy napszemcsit nem ismernek fel. Imádom!

2020. júl. 10. 10:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Az mostani győri audi gyáras példa a legjobb erre az elképesztő baromságra ami itt megy. Testközelből látom sajnos a paródiát. Tálaltak egy szerencsétlent, aki épp valami műtétre ment volna és ezért tesztelték. Huha fertőzött. Egy szaros tünete nincsen. Fogadni mernék ha végigtesztelnek a 11ezer főt foglalkoztató gyárat több százat, ha nem ezret talalnának. De gondolom most jön majd valami paródiába illő gyárvezetői intézkedés pl plexik a dolgozók közé. És a sok birka aki bedőlt ennek az egésznek(az egész világról beszelek) tapsilok ehhez, miközben már több tízezer munkanélküli lett az országban, rengetegen csökkentett bérért dolgoznak, és egy elég durva válság elején vagyunk.
2020. júl. 10. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
17%

[link]

Itt van az interjuban,h csipezni akarjak az embereket stb. Oltas cimszoval.

Egy ismerosom ye betegedett le es az o ismerosuk se....

2020. júl. 10. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Jogodban áll megkérdőjelezni dolgokat a vírussal összefüggésben, - ebben nincs is semmi gond, mert miért ne gondolkodhatnál másként, mint számtalan ember. A jelek szerint sajnos azon emberek közé tartozol, akiket csak az esetlegesen felmerülő személyes érintettség képes visszazökkenteni a valóságba. Nem hibáztatlak emiatt, de az már nem egészséges, hogy az álláspontoddal nyilvános publikálásával hangulatot próbálsz kelteni. Nem várom el senkitől, hogy velem egyetértően bólogasson, de úgy vélem, ez a felállás egy oda-vissza működő védőmechanizmus volt - és nem volt butaság. Én inkább azon voltam kiakadva egy kicsit, amikor elkezdték gyakorlatilag/elméletileg csökkenteni ezt az időtartamot önkormányzati hatáskörben, - úgy véltem, nem gondoltak azokra az emberekre, akik egyedülállóak, kevésbé mobilisak és szeretnének esetleg egy lendülettel elintézni három-négy dolgot, - nem pedig naponta "rohangálni". Ami a reggeli vásárlást illeti: amikor bejött a 09:00 óra előtti szeszes ital árusítási tilalom, akkor is megoldotta a leleményes magyar a szesz utánpótlást, - nem reggel, az utcasarkon nyomta le a felest, hanem megvette előző este a fél liter töményt. -Ennyit a reggeli vásárlását övező műbalhéról, - aki tudja, hogy szüksége van másnap ennivalóra a reggeli órákban, meg tudja oldani, csak és kizárólag hajlandóság kérdése (lenne)!
2020. júl. 10. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:
14%

A virus nem letezik/nem halalos!!

Csak gazdasagi erdekcsoportok nyereszkedese az egesz.

A megvezetett birkak meg megeszik a maszlagot. Gondolkodas nelkul elo embertomeg kinevelese az allam celja.

2020. júl. 10. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!