Szerintetek meddig hülyítik még az embereket ezzel a vírussal? Miért nem képesek az emberek átlátni a dolgokon? Miert kell tűrni ezt a néha bezarunk,néha kinyitunk témát? Nem veszítettek még el elegen a munkájukat?
A gazdaság nem állhat le teljesen, nyilván ezt a részt jobban ki kell dolgozni, hogy működőképes legyen ilyen helyzetekben is, technikai feltételek hiányoznak sok helyről ehhez. Szóval nem tartok jónak minden intézkedést. A konzultációs kérdőívben szerepel valami csúnya gonosz külföldi multikra vonatkozó kérdés is, én azt mondom, a külföldi tőkét be kell engedni, amíg a kis magyar cég feje húzza a száját, hogy teljes bérre jelentsen be, esetleg megkapod a minimálbért, értem, miért húzzák a szájukat, de a külföldi tőke meg nem jön rosszul a gazdaságnak, úgyhogy semmiképpen sem kéne elvágni ezt a lehetőséget.
A látogatási tilalom, korlátozás is érthető, tényleg ne mászkáljon bárki a kórházakban, idősek otthonában. Gyerekkoromban egyik rokonom szívbetegen kórházban halt meg gépeken, engem (10 év alatti gyerek voltam akkor) be sem engedtek hozzá, mikor anyámmal mentünk, anyám még láthatta akkor egyszer utoljára, mielőtt meghalt, nekem kint kellett megvárnom anyámat a folyosón.
A távoktatásnak is meg kell teremteni a lehetőséget, és van, ahol remekül tudna működni hosszú távon akár a hagyományos oktatás mellett, azt kiegészítve, illetve van, ami teljesen kiváltható lenne így. Emlékszem, főiskolán volt olyan, aki reggel az első 1-2 órát végigaludta előadáson. Ennek semmi értelme. De volt, amikor mi, akik nem aludtuk végig, szintén nem láttuk értelmét, hogy bementünk, mert rossz volt a hangosítás, vagy mások ott cseverésztek, és miattuk nem hallottunk semmit.
Nekem tökéletes, rá lehet szólni a boltba a majmokra, hogy " másfél méter tesó/báttya " régen meg tűrni kellett, hogy a nyakadba izzad.
Nem néznek baromállatnak ha kézfertőtlenítek.
Meg maszkban kell boltba menni, így ha veszek fel egy napszemcsit nem ismernek fel. Imádom!
Itt van az interjuban,h csipezni akarjak az embereket stb. Oltas cimszoval.
Egy ismerosom ye betegedett le es az o ismerosuk se....
A virus nem letezik/nem halalos!!
Csak gazdasagi erdekcsoportok nyereszkedese az egesz.
A megvezetett birkak meg megeszik a maszlagot. Gondolkodas nelkul elo embertomeg kinevelese az allam celja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!