Miért van úgy, hogy a nők, mint a "szebbik nem", csúnyábbak, mint a férfiak?
Nagyon sok szép nő van, de smink nélkül ők átlagosak vagy csúnyák. De viszont rettentő sok helyes pali van. A sztárvilágban is. De szép nő nagyon kevés, mármint smimk nélküli szép nő nagyon kevés.
Miért van ez?
Ez pont hogy forditva van!
Tarskeresökön ha egy ffi legalabb az atlagot megüti, az màr kincsnek szamit miközben a nök 40 èvesen is dögösek.
#2: Nem értelmetlen, hogy megkérdezi miért csúnyábbak a nők, mint a férfiak?
Akkor válaszolj már rá légyszi ha valóban így van. :D
Komolyan nevetségesek vagytok ezzel a nulla agyi szinttel.
#4 : Miért dőlsz be ennek a gyenge próbálkozásnak? Miért érint meg ez a kérdés, hogy válaszolj rá? Sokan tudják, hogy ez nincs így, és a kérdező valószínű olyan problémát hordoz magában, amit nem itt fog megoldani, de kiadja a frusztrációit...
Gyenge próbálkozás. Mégis bedőltél.
Ha hetero vagy, ezt nehezen tudod eldönteni.
De elárulok valamit: ha ennyire csúnyák a nők, nem kell velük ismerkedni.
Nálunk a nők szebbek, férfiakba csak nyurgák-csúnyák vannak többnyire.
Attól is függ hol laksz, ízlésekben is másik vagyunk, stb...
Én biszexuális vagyok és lány, ha ez számít a megítélésben, de szerintem a nők szebbek. Ha egy lány kövérebb és szép az arca, akkor az ellensúlyozza azt többnyire, míg fiúnál nem. Egy lánynak nagyobb eséllyel van jobb alakja random genetikailag, mint egy fiúnak. Konkrétan van olyan ismerősöm, aki fiú, folyamatosan sportol, edz, és úgy néz ki, mint egy bot, ami férfinek nem áll jól, nőknél viszont nem csúnya. Meg van több olyan lány ismerősöm, akinek brutál jó alakja alakja van, de nem edz érte. Ha a legtöbb lányra ráadsz egy férfi ruhát nem fogja elcsúfítani, míg ha egy átlag pasit lánynak öltöztetsz az nevetséges lesz.
Plusz a szépséget ne a híres emberekből próbáld megítélni. Lehet át vannak műtve, mindenkin van smink, férfin, nőn, fotók megszerkesztve, nyilván illúzió romboló, ha látod őket ezek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!