Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki csak a szép lányokkal jófej és kedves, a csúnyábbakkal meg bunkó?
Figyelt kérdés
Elvileg felnőtt, tanult emberről van szó.. de így megkérdőjelezem ezeket.2020. júl. 4. 16:00
1/7 anonim válasza:
A "szép" és a "csúnya" relatív, kinek ez kinek az...
Amúgy a válasz az, jogy beképzelt bunko, de a kérdés az, hogy miért csinálja ezt...
3/7 anonim válasza:
Ebben nincs semmi új vagy meglepő. A férfiak kiemelkedő hányada azokkal kedves akiket meg akar dgni, azokkal, akiket nem kaphat meg, vagy nem tud maszturbálni rá, lekezelő.
4/7 anonim válasza:
A normális emberi stílus, az alap tisztelet nem a külsőtől függ, hanem az ember személyiségétől.
Alig várnám, hogy jöjjön valaki, aki földbe döngöli az ilyen szánalmas paprikajancsit. Ne feledjük, mindenkinél van szebb ember, a fagyi pedig hamar vissza tud nyalni.
5/7 anonim válasza:
Jó nőnek tartom magam, az ilyen érdeknyálgépeket imádom kiosztani. Amint megtudom, hogy az én seggemet a külsőm miatt nyalja másnak meg meg sem asja a tiszteletet, azonnal bevédem az illetőt. Csúfoltak eleget középiskolás koromban, most én vagyok a bully.
7/7 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!