Miért vagyok 22 évesen ennyire deanimált?
Figyelt kérdés
12 évesen tele voltam energiával, motivációval és vitalitással. Képes voltam a nyári szünetben napi 6-8 órákat programozni több héten keresztül. Most pár óra után kiégek, elfáradok. Mással is van ilyen?2020. júl. 8. 20:58
1/3 anonim válasza:
Velem ugyanez van, legszívesebben csak ülnék egész nap itthon, semmihez sincs kedvem.
Jelenleg 18 vagyok, szóval tanácsot nem tudok adni, de gondoltam jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel.
2/3 anonim válasza:
Én 3 évesen egész nap szaladgáltam, bukfenceztem meg hintáztam. Ehhez képest most 50 évesen a szemetet sincs kedvem levinni. Vajon mi az oka ennek a változásnak?
3/3 anonim válasza:
mozgással minden ilyen probléma orvosolható
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!