Ilyen esetben ha egy no mellet nezi tobbszor a ferfi akkor azert csinalja mert tetszik neki? Vagy miert?
2020. júl. 7. 12:14
1/13 anonim válasza:
a kicsi mellet miért ne néznénk meg? nem mindenkinek a nagy a zsánere. meg kitenni sem kell. kicsi mellek a póló alatt sokkal izgalmasabb, mint két kipakolt szilikonlabda. az már nagyon unalmas, kb bárhol lehet látni.
2/13 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a gondolatom :)
A kicsi szebb és kívánatosabb is :)
3/13 anonim válasza:
Ha nézem akkor kívánom is a lányt és ilyenkor titokban vetkoztetem is a szemeimmel.
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor tetszem neki?
2020. júl. 7. 12:28
5/13 anonim válasza:
nem biztos, hogy kifejezetten tetszel neki. a melleket megnézzük, ebbe nem kell többet belelátni. ha tetszel neki, akkor más részeidet is megnézi.
6/13 anonim válasza:
Édesem. A pasik minden vékony nőt megdugnának (a kövéreket is, csak azt ciki beismerni, ezért azt csak titokban), és minden csöcsöt megnéznek. Ők ilyenek, így kell elfogadni őket, egysejtűek.
7/13 anonim válasza:
#6:
Sokszor a micsodájuk nagyobb fordulatban pörög, mint az agyuk. 😄
8/13 A kérdező kommentje:
Hát egyszer amikor megfordultam és ránéztem akkor a fenekem nézte. Meg úgy az arcom is szokta. De olyan is volt hogy elfordította a fejét amikor ránéztem, szóval nem tudom. Pedig nem bámulom.
2020. júl. 7. 12:35
10/13 anonim válasza:
Vélhetően egy gyöngyszemként tekint rád, amit szeretne felfűzni a damiljára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!