Miért ilyen a mai generáció?
Nem akarok általánosítani, meg azért én is ebbe a korosztályba tartozom (17/L), de miért ilyen elcseszett ez a mai generáció?
Leszögezném, akinek nem inge...az ugye ne vegye magára. Bármilyen jellegű választ elfogadok, mert mindenki máshogy gondolkozik, én szimplán leírom a véleményem erről a dologról, aztán meglátjuk más hogy érzi ezt.
Miért megy mindenki a másik után? Amilyen zenét hallgat, ahogy öltözködik stb. Pl. pár éve különlegesnek számított ha valaki fejkendőt tesz fel, máris eg, kis tini picsa elkezdte, minden 15-16-17 évesen az van. (de ez csak egy példa) Vagy miért jó olyan picsagatyágba járni, csak mert mindenki azt veszi fel?? Vagy miért lett olyan nagy divat a kerek szemüveg? Hogy már minden tininek az van, ha dioptriás, ha nem.
Jó, most ezek öltözködési dolgok, és kérdezhetitek, hogy ezért gondolom elcseszettnek a fiatalokat? Nem, ezek csak okok.
Azért gondolom elcseszettnek, mert amellett, hogy más után mennek, leszólják azt, aki máshogy néz ki. Persze mondtam, tisztelet a kivételnek, de a szülők ezeket a dolgokat hogy engedik? Amilyen képeket láttam a minap a közösségiken... Mindenki ugyanúgy néz ki. Nincs egy különleges egyéniség sem. Mindenki (akit láttam, vagy 100 ilyen 16-17 éves, de manapság màr a 13-14 évesek is ilyenek) kitartott seggel, telefonnal a tükörben, tipikus mai fotó, picsagatyában, napszemcsiben... ezzel nem is lenne baj. De az ÖSSZES ilyen volt. Hát, én komolyan mondom eldobom az agyam. Hogy nőhetett a mai generáció minden lánya ilyen kis tini kurvává?? Na meg a fiúk...Azokról nem is beszélek, ha már csücsörítve, ecsethajjal fotózkodnak.
Lenne még mit mondanom, de elfogyott a türelmem. Szivem szerint mindnek egy nagy büdös pofont adnék, mert fogalmuk sincs arról mi az élet. Én 17 évesen már tudom, milyen éhezni, milyen az IGAZI depresszió, és ez készített ki igazán.
Nektek mi a véleményetek?
Minden generacionak megvannak a tipikus stilusjegyei, zenei preferenciai, stb., amiket a nagy resz kovet, igy mukodik a divat :DD
Ez ilyen, vagy beolvadsz, vagy nem, de ettol nem kell senkit se leszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!