Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Állandóan megsértenek az...

Állandóan megsértenek az ismerőseim és lesz*rnak, valószínűleg mindig egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Ha kérdezgetem őket dolgokról, meg érdeklődök, akkor egy túlbuzgó tapadós nyomorék vagyok aki mindenre kíváncsi, ha meg mesélek valamit amit láttam, ami velem történt, az meg senkit se érdekel. Szóval nem nagyon tudok semmi érdekeset nyújtani másoknak, idegesítem őket, zsigeri szinten irtóznak tőlem. Nincs egy normális emberi kapcsolatom, olyan, akit tényleg érdekelnék. Szóba is csak páran állnak velem, ők is jól láthatóan csak szánalomból. Ezen nem lehet változtatni? Felmerült a gyanú, hogy asperger-szindrómám van, esetleg emiatt lehet mindez?
2020. júl. 5. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Valószínűleg a stílusod miatt van. Kérdezgeted őket meg kéretlenül sztorikat mesélsz magadról? Miért? A világ nem terólad szól, az emberek nem úgy vannak felosztva, hogy vagyok és és a másik 7.000.000.000 ember, hanem te is egy vagy a többi között. Próbálj semleges témákről beszélgetni. A tapasztalat az, hogy az emberek olyanokkal szeretnek beszlélgetni, akik azt mondják, amit ők hallani szeretnének. A különvélemény, a majd én megmondom a tutit, nagyon nem nyerő, mert eg yokoskodó idiótának gondolnak. Ha meg nincs semleges témád vagy nem tudsz az ilyenekhez hozzászólni, az azt jelenti, hogy nincs általános alapműveltséged, világlátásod. Olvass ismertetterjesztő oldalakt, művelődj. Én feltettem magamnak, hogy minden nap elolvasok 10 Wikipedia cikket bármilyen témában. S tádá, kinyílt előttem a világ. Senki más nem javítjat az életeden, csak te magad. Ha férfi vagy gyúrj, ha lány vagy, fogyjál le és öltözz csinosan, mert a külső a minden. Ne betegségeket meg indokokat keress, hanem változz meg pozítív irányban.
2020. júl. 5. 08:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, amíg ilyen embereket választasz magad köré, addig így marad.

Soha ne állj szóba senkivel szánalomból, hanem keress az érdeklődési körödnek megfelelő helyen barátokat, de ne erőltesd, hanem várd meg, amíg valaki majd téged is szimpinek talál.

Az emberi kapcsolatokat nem lehet erőltetni és ha rágörcsölsz, abból semmi jó sem származik.

Egyébként az egyedüllétnek is megvannak az előnyei és ha ezekre rájössz, onnantól kezdve lexarod, hogy mit gondolnak mások, pozitívabb lesz a kisugárzásod és jobban be fogod vonzani a megfelelő embereket, mint a kesergéssel és az erőszakos nyomulással.

Legyél türelmes!

2020. júl. 5. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!