Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti azt hogyan és mikor láttáto...

Ti azt hogyan és mikor láttátok be hogy valószínűleg egyedül kell tovább élnetek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad belátni. Próbálkozni kell.

Az, higy volt pár sikertelen kapcsolatod vagy nem is volt kapcsolatod, nem azt jelenti hogy fel kell adni.

Ha kirúgnak a munkahelyedről nem fogsz munkát keresni? Ha kirúgnak az albérletből az utcán fogsz aludni? Nem. Ugyanez a helyzet a párkapcsolatokkal. Nem szabad feladni.

2016. ápr. 26. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen kezdtem érezni, ami 22-24 éves koromban véglegesítve lett. Ez van. Az az egy dolog nyugtat, hogy másnak kismillió társa lehet, mégsem tud vele kezdeni semmit (lásd a válások arányát).
2016. ápr. 27. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Na hát ez nem is rossz " motiváció". Én meg azzal nyugtatom magam, hogy ha más lenne a helyzet, akkor meg annak is meglennének a problémái, sőt, még több is lehet..
2016. ápr. 27. 20:30
 4/13 Nemes Zoltán válasza:
Próbálkozz tovább!
2016. ápr. 28. 18:40
 5/13 anonim válasza:
Az, hogy egyedüllétre ítélnéd magad kicsit erős. Ha volt egy félresikerült kapcsolatod és úgy érzed nem akarsz még egyet, nem kell rögtön a nagyon komoly mederbe evezni. Ismerkedj, barátkozz, szórakozz, randizgass és egyszer csak összeakadsz valakivel, akivel órákig tudsz beszélgetni, anélkül, hogy észrevennéd az idő múlását. Csak ne add fel, mindig légy nyitott az emberek felé. Ha nem is rögtön, de előbb-utóbb jön valaki. :)
2016. ápr. 29. 07:57
 6/13 sanya445 válasza:
Most,45 evesen!
2016. ápr. 29. 08:03
 7/13 anonim ***** válasza:

38 vagyok. 16-20 között voltam extrán szerelmetes, azóta semmi nem ok.

Én feladtam :(

2016. ápr. 29. 17:55
 8/13 anonim válasza:
Én még nem adtam fel (35) de nem sok reményt látok rá.Egy család sokszor nagyobb fájdalmat okoz mintha egyedül kellenne leélni az életet.
2016. máj. 3. 01:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne adjátok fel, bár jelen pillanatban én is kevés esélyt látok magam számára, de végleg nem adtam fel. Úgy érzem, nem vagyok aggastyán, Nektek is/ nekem is ugyanannyi esélyünk és jogunk van pl. egy szép családhoz.

38F

2016. máj. 3. 08:36
 10/13 nepg ***** válasza:
42 évesen váltam, utána beláttam. Majd kb. rá egy évre újra nős voltam és remélem már így is marad!
2016. máj. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!