Hogyan vészeljem át azt, ha valószínűleg egyedül leszek a szülinapomon?
Ha eléggé tiszteled saját magadat, akkor nem függsz más emberek figyelmétől.
Sajnos tényleg nagyon kétélű és visszás érzelem ez. Ugyanis alapvető, hogy társas, falkalények vagyunk, ugyanakkor az emberek túlnyomó többsége olyan erőteljesen függő az ilyesmitől, és olyan erőteljes elvárásokkal viseltet a többi ember iránt, saját magával kapcsolatban, hogy az már néha fáj. Legfőképpen az elvárós embernek.
A szülinap is csak olyan nap, mint a többi. Nekem a múlt héten volt. Engem is páran felköszöntöttek szóban, a facebookon rengetegen, aztán eltelt. Nem kell ezekből nagy faxnit csinálni.
Régen én is csináltam, de a magam tapasztalatán jöttem rá, hogy magammal bąşżok ki, ha elvárásaim vannak szülinappal, szilveszterrel, ünnepekkel kapcsolatban.
Tehát hogy vészeld át? Igyál valamit a saját egészségerde.
Én jól érezném magam így is.
Bekészíteném a kedvenc italom, sütim. Megnéznék egy jó filmet.
Vagy ha van valami olyan program (pl. kiállítás) amit szeretnék megnézni, akkor arra a napra tervezném.
És miért leszel egyedül? Csak a napján? Vagy a többi napon sem találkozol a családdal, barátokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!