Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Szerintetek férfi az,...

Nők! Szerintetek férfi az, aki nem képes mindig érvényesíteni az akaratát?

Figyelt kérdés

Egy jó férfi domináns, mindig keresztül tudja vinni az akaratát, nem? Nem feltétlenül erőszakos, hanem inkább határozott módon.

Mit gondoltok?

2020. júl. 4. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda szexista felfogás. Kár, hogy a XXI. században élünk...
2020. júl. 7. 00:43
 22/24 A kérdező kommentje:

21.

Nem egészen értem, hogy ebben mi a szexista. Emberek vagyunk, civilizált, társadalmi keretek közt, de alapvetően mégis a biológia határoz meg minket. A nők a határozott, erős(nek tűnő) férfiakhoz vonzódnak elsősorban, akár beismerik, akár nem. A többi csak maszlag.

2020. júl. 7. 02:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A szexista az, hogy egy előre elképzelt kép van a féfiről és a nőről, milyenek kell lenniük. És ha nem felelnek meg ennek, akkor nem nők/férfiak.

Vannak, akiknek tetszenek az “erős, határozott” férfiak, de vannak, akik nem ezt nézik az emberben. Szerintem pl. egy férfi is sírhat, nem kell követni ezt a régi képet, ami egyeseket nyomás alá is helyez.

2020. júl. 7. 14:03
 24/24 A kérdező kommentje:

23.

Értem, köszönöm, hogy kifejtetted.

Ezért írtam egyébként, hogy emberek vagyunk, tehát nem kizárólag ösztönlények, de tudat alatti, biológiai igényeink nagyban befolyásolják azt, hogy mit nézünk az ellenkező nem tagjaiban. Ezért valószínűbb, hogy megkapóbb egy olyan személy, aki kiállásra is erős, határozott (maradjunk ezen tulajdonságoknál akkor :))

2020. júl. 7. 19:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!