Nők! Szerintetek férfi az, aki nem képes mindig érvényesíteni az akaratát?
Egy jó férfi domináns, mindig keresztül tudja vinni az akaratát, nem? Nem feltétlenül erőszakos, hanem inkább határozott módon.
Mit gondoltok?
Csigavér, nem pontoztam le senkit a 9. válaszon kívül (azt is azért, mert személyeskedés) - az megvan, hogy itt más felhasználó is tud értékelni? :)
Köszönöm szépen a véleményeteket!
12.
Nem is úgy értettem. Inkább olyan főnökszerű, "cégvezető" típusú ember volt a fejemben, amikor megfogalmaztam a kérdést.
(Mielőtt felmerülne valakiben: felpontoztalak :))
Hát én azért írtam a pontozást, mert az maga nem zavar, csak a számszerint 17. kérdés után, ahol jót is írtak komolyan az emberek és mindenhol a kérdező pontozott lefele, meg elhordott mindenkit a bús picsába, ott azért megejtem ezt a választ.
Mert rengetegen nem tudnak neutrálisan gondolkodni itt, azt meg azért is írtam, hogy nem zavar, csak fura ha kérdez valaki valamit és hiába "pozitívan" is van írva, meg tényleg jó fej a másik illető, megy rá, hogy akkor is s*ggfej.
Mint amikor kiírják, hogy depressziós valaki és szeretne pozitiv gondolatokat, írják neki, hogy keressen hobbit, próbáljon célt találni és visszajön, hogy nem értheti meg a helyzetét az illető, meg mekkora r*tard.
Na ezért szúrtam ide most is ezt.
Nem hinném, hogy mindenki rossz választ adott, de látom, hogy mindenki vörösben van.
Szóval érdekes volt itt is elég erősen a helyzet.
Miattad meg bocsi, csak a 19-ből eddig mindig a kérdező volt ilyeneknél, ahogy kiderült, meg a rokonai (volt olyan is).
15.
Semmi baj, ezt én is tapasztalom az oldalon, hidd el.
Azért én nyomtam neked zöldet mindenesetre :)
Kérdező, hülyeség ilyen kérdést kiírni ide, itt zömében egyedülálló, irányító, vérfeminista nők vannak, akik szerint a férfi nő, a nő meg férfi...
Tovább faggatnád őket, kideríthetnéd, hogy a pnát szeretik.
19.
Sokféle népek írnak errefelé, általában senkinek sincs megtiltva, hogy kifejtse itt a véleményét (ez nem mindig jó mondjuk :)). Viszont legalább így nem feltétlen csak egyféle véleményt kap az ember.
Te mit gondolsz a kérdésről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!