Miért tartják legtöbben csúnyának,visszataszítónak a kövér női testet?
Igen, Vénusz szobor :)
Nekem nincs bajom a kövér, molettebb nőkkel, ha igényesek, mind addig amíg nincsenek egészségi problémáik magától az elhízástól.
Pajzsmirigy betegséggel senkit nem itélek el, volt egy osztálytársam, akit rettenetesen sajnáltam, hogy fogyott-hízott-fogyott-hízott és rosszul volt, amíg nem tudtak neki segíteni.
Szerintem külső alapján senkit nem szabad elitélni, csak is, ha komolyan büdös és úgy igénytelen ráadásul úgy, hogy lenne pénze dezodorra, meg adott neki a fürdő.
Akkor ítélem el a kövéreket, amikor szószerint köpik a tüdejüket, szószerint szétfolynak és nyomják befele a tortákat.
Legtöbben a széphez vonzódnak, ami szép,az pedig egészséges. A kövérség pedig nem egészséges. Vannak akiknek tetszhet ez, mert vannak nyilván. De azért nem általános, mert nem természetes egészségtelen dolgokhoz vonzódni.
Valóban a normál testalkatú nők mindig is vonzóak voltak. A kövérség csak akkor számított szépnek/olyan primitív társadalmakban számít szépnek, ahol kevés az étel. Mert ott a zabálás és a kövérség a jólétet szimbolizálja. Tehát tulajdonképp ott sem a kövérség volt vonzó tulajdonság, hanem a jólét, amire a kövérségből asszociáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!