Semmit sem mozgok, egy csomót eszek, mégsem hízok. Miért van ez? L
Ez a csomót eszek elég szubjektív és valószínűleg nem is eszel sokat.
Volt egy kb 46kgos lány osztálytársam. Elmondása szerint nagyon sokat evett és ő sem értettem mért nem hízik. Majd kiderült hogy az a mennyiség amit evett csak neki tünt soknak, de a valóságban nagyon kevés volt.
Pl.: A barátnőm is ilyen. 50kg. Megismerkedésnél büszkén mondta hogy ő rettenetesen sokat eszik.
Most ha Mcdonaldsba megyünk a tipikus rendelésünk 6 sajtburger és 1 db kis krumpli.
Amíg ő megeszik 1 sajtburgert és 1 kis krumplit én kényelmes tempóban megeszek 5db sajtburgert. Nem csak hamarabb végzek vele úgy hogy nem sietek de még éhes is vagyok néha után.
Csak meghúzom a határt, hogy azért 5 sajtburgernél azaz kb 1.500 kcalnál egy étkezésben azért nem kéne többet ennem.
Szerintem számold a kalóriákat és akkor ténylegesen kiderül pontosan mennyit eszel.
Nem eszel csomót.
Csak neked tünik annak
20 éves vagyok 168 cm 48-50 kg
#8: ja te aztán biztos jobban tudod nálam
Tényleg sokat eszek, nagy adagokat. 1 mekis sajtburger az semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!