Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavar, hogy mások mit...

Titeket zavar, hogy mások mit szólnak, gondolhatnak rólatok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, olyan helyen dolgozol amit nem gondolnának rólad az ismerőseid.
2020. júl. 2. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne, hogy zavarjon, de sajnos sokszor zavar. Ezt nevelték belém.
2020. júl. 2. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyilván valóan ha olyan helyen dolgoznék, amit még ismerősök előtt sem vállalnék fel, (felnőttfilmes színész, illegális dolgok stb.) akkor szimplán nem mondanám el nekik az igazságot, hanem kitalálnék valami fedősztorit, pl hogy egy másik megyében dolgozok egy cégnél, pont annyiért, amennyi általában ebből a fel-nem-vállalt munkából befolyik.

Ha túlzottan sok pénzről van szó, akkor azt mondanám, hogy egy nagyobb IT cégnél dolgozok külsősként.

Ha viszont kiderülne az ismerőseim számára, hogy mit dolgozok, akkor sem ennyire egyértelmű a helyzet. Hallhattak a munkámról egy harmadik féltől, vagy akár én magam mondhattam el nekik. Nyilván, ha elmondtam nekik, akkor bízok bennük annyira, hogy el fogják a munkámat fogadni, és nem fognak megjegyzéseket tenni a hátam mögött / elpletykálni másnak. Ha harmadik féltől tudták meg, és olyan típusok, hogy kibeszélnek a hátam mögött, akkor csak annyit mondanék, hogy pletyka az egész, és kitalálnék valami hihető fedősztorit, majd szépen lassan megszakítanám ezekkel az ismerősökkel a kapcsolataimat.

Vadidegenektől pedig egyáltalán nem zavarna az egész.

2020. júl. 2. 23:04
 3/7 anonim válasza:
Engem igen, sajnos túl sokat foglalkozok azzal hogy más mit gondol rólam aminek van egy pár hátránya
2020. júl. 2. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyen dolgozom amit nem gondolnának rólam.. Mikor kiderül, hogy idegennyelveket is beszèlek akkor mindig megkapom, hogy nem gondolták rólam, meg hogy egy h**lye p**csának nézek ki.. De egyébként nem. Nem zavar
2020. júl. 2. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. A legtöbb esetben magasról le tudom szarni. Még nem jöttem rá, hogy kitől, mikor és mi esik rosszul, de van, amikor nagyon megtorpanok egy vélekedés miatt.
2020. júl. 2. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy az egyes mondja.
2020. júl. 3. 00:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ezen agyalna az ember, akkor totál nem tudna semmit sem figyelni, dolgozni normálisan.

Mo.-n tendencia, hogy mindig a másikkal kell foglalkozni, mindenki rossz, csak én nem, nekem jár, de neki nem, tehát ebből a megfontolásból "rólam" olyan rossz véleménnyel lennének az emberek, ha megtudnám a gondolkodásukat, hogy el kellene gondolkodnom, hogy induljak-e neki a Meteórákra felköltözni?

2020. júl. 3. 06:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!