Ez röhejes, vagy okés?
Figyelt kérdés
Ha egy felnőtt pasi a szokásostól eltérőt, például cowboykalapot, vagy népies szerkót visel az utcán, vagy dolgozni, bevásárolni -szóval egy átlagos napon.2020. júl. 1. 18:31
11/18 anonim válasza:
Egy káromkodás rövidítese (what the fuck) ami nagyjából annak felel meg, hogy 'mi a fax', kultúráltabban 'mi a fene'
12/18 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, szóról szóra így hangzott az angol tippem, csak nem voltam biztos benne. Vagyis én WhaT a Fuckra tippeltem, de végül is jól.
És az fwd (vagy fwt??) ?
2020. júl. 1. 19:32
13/18 anonim válasza:
A wtf-et irtam amire kaptál választ, fwd de nem volt de az a front wheel drive, a bkv-t irtam, budapesti közlekedési vállalat
14/18 A kérdező kommentje:
mint első kerék meghajtás??? Hát ez fura, mert esküdni mernék, hogy láttam már úgy használni itt embereket, mint a wtf-et
a bkv-t azt tudodm, köszi :D
2020. júl. 1. 19:43
15/18 anonim válasza:
Ha szakállas hozzá, akkor nem, amúgy igen, olyan divatmajmos, ami mögött igazi tartalom nincsen.
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem ez inkább arról szól, hogy a szakállas pasik jönnek be neked, és ugyebár aki bejövős, az mindenhogy az, még kalapban is. :D
2020. júl. 1. 21:01
17/18 anonim válasza:
"Énis szeretek polgárpukkasztani meg wtf fejeket generálni..pl tök feketében megyek mindenhova és mosolygok :D
Vagy csak szimplán bkv-n nevetgélek..látnátok a fejeket XD"
Te voltál a múltkor a Margitszigeten is aki azt kiabálta meztelenül h "szeretem magam, köszönöm nektek"?
18/18 anonim válasza:
Istenem, de megnézném a fejeket a BKV-n. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!