Miért kell minden nyáron rosszul éreznem magam amiatt, mert nem vagyok barna?
Figyelt kérdés
Egyrészt fehér bőröm van, másrészt eléggé unom a napozást. Tettem erre kísérletet régen, de sosem tudtam csak úgy feküdni a napon azért, hogy barna legyek. Nekem ált. tennem kell, olvasnom, tanulnom, amit a napon nem lehet, nem tudok.
Másrészt az UV sugárzást sem tartom túl egészségesnek.
Emiatt minden nyáron megkapom rengeteg embertől a hülye előítéleteket, és a "miért nem vagy barna" ? Szoktál kint lenni?
2020. júl. 1. 12:14
21/21 Laylah válasza:
Én szeretek fehér lenni, nem bírok a napon lenni és nem is akarok. Az, hogy másnak mi erről a véleménye, pont nem érdekel, nem az én bajom, hanem az övé, ha nem tetszik neki, ne nézzen rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!