Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell minden nyáron...

Miért kell minden nyáron rosszul éreznem magam amiatt, mert nem vagyok barna?

Figyelt kérdés

Egyrészt fehér bőröm van, másrészt eléggé unom a napozást. Tettem erre kísérletet régen, de sosem tudtam csak úgy feküdni a napon azért, hogy barna legyek. Nekem ált. tennem kell, olvasnom, tanulnom, amit a napon nem lehet, nem tudok.

Másrészt az UV sugárzást sem tartom túl egészségesnek.

Emiatt minden nyáron megkapom rengeteg embertől a hülye előítéleteket, és a "miért nem vagy barna" ? Szoktál kint lenni?

2020. júl. 1. 12:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell.
2020. júl. 1. 12:16
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Én soha nem napozom és nagyon fehér a bőröm, viszont napközben sokat kell kint lennem, ezért ha akarom, ha nem, a lábam, karom, arcom megfogja a nap még árnyékban is. Nem kell napoznod, csak simán ülj árnyékba, ott olvashatsz, netezhetsz, akármi, a nap barnítani fog pont annyira, hogy ne legyél annyira fehér. Bár nem értem, az miért gond másoknak.
2020. júl. 1. 12:17
 3/21 anonim ***** válasza:
20%

A koreaiak az Európaikat nézik hülyének, mert saját bőrüket cseszik szét a "napozási szokással".

Nézz meg egy európai nőnek a bőrét, és egy dél-koreainak. Összehasonlíthatatlan. Égbekiáltó különbség van közöttük. Nem véletlenül nem öregszenek olyan gyorsan mint az európaiak.

2020. júl. 1. 12:17
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem csak napozással tudsz barnulni,kimész,kertészkedsz,lemész csónakázni,vagy bringázni,akármi :) Mondjuk igaz,kábé 11 és 3 óra között nagyon éget a nap,az nagyon egészségtelen ...Viszont 3 után már nagyon szépen barnít,de azért kend be magad naptejjel.

Amúgy nem kell rosszul érezned magad mert nem vagy barna,nincs vele semmi :) Aki meg szemrehányást tesz,az foglalkozzon inkább a maga dolgával...

2020. júl. 1. 12:20
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Rendszerint a hófehér, fekete szőrös emberek látják önmagukat gyönyörűnek, meg rettenet módon frusztráltak a kinézetük miatt, mindenféle kifordult ideológiákat gyártva.

Én kerek perec megmondom, rém gusztustalan egy ilyen, kb bottal se megpiszkálós kategória.

Nem tennék szemrehányást egy ilyennek se, csak legyen tudatában annak, hogy gusztustalanul néz ki, ne legyen rá büszke.

2020. júl. 1. 12:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kerülném az ilyen "rengeteg embereket".

Érdekes, én is fehér bőrű vagyok és soha senki nem zrikált még ezzel, szóval jobban meg kellene válogatnod a barátaidat vagy visszaszólni a környezetednek.

A parasztok, napszámosok ismérve volt régen a sötét bőr és a nemeseké pedig a világos bőr, egyébként is hamarabb öregszik a napozott, szolizott bőr és had legyenek ők csak ráncosak, te ne törődj velük! :)

2020. júl. 1. 12:36
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hófehér a bőröm. Én szeretem.

Felejtsd el a felesleges társadalmi elvárásokat, ha szépen és ápoltan tartod a böröd tök mindegy hogy fehér, barna vagy hupikék.

2020. júl. 1. 12:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert rossz a hozzáállásod és túl sokat foglalkozol mások előítéleteivel, másoknak megfelelésével - örülj, hogy nem vagy barna!
2020. júl. 1. 12:40
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is nagyon fehér a bőröm, és nem értem ezt a napozás-szolizás mániát. Szerintem sokkal szebb a fehér bőr :) (és egészségesebb is)
2020. júl. 1. 12:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne emiatt rosszul érezned magad? Ki tiltja, hogy így is elfogadd magad? Ez csak rajtad múlik. Nekem is nagyon világos a bőröm és max túrázás, kertészkedés meg mászkálás közben ér nap, de akkor is minimum 50es faktorral kenem és nehezen barnulok. Na és? Ettől még szeretem magam és nem akarok olyan lenni, amilyen nem vagyok. Eddig még nem mondta senki, hogy emiatt gusztustalan lennék, de ha valaki annak tart, akkor senki se tart pisztolyt a fejéhez, hogy nézegessen. Elég szomorú világ lenne, ha mindenki egyforma lenne.
2020. júl. 1. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!