K-pop Anna kérdése:
A nem olyan sötét barna börűeknek a fekete hajszín az nagyon rosszúl állna? Egyépként (göndör a hajam )
2018. jan. 8. 17:05
1/2 anonim válasza:
"EGYÉPKÉNT" szerintem elsőre tanulj meg írni... de, hogy válaszoljak a kérdésedre, nem feltétlen állna rosszul a fekete hajszín olyannak akinek nincs sötétbarna bőre, például ott van Selena Gomez, neki világos bőre van, és sötét haja, neki nagyon jól áll. Nekem viszont világos bőröm volt hosszú ideig, és befestettem a hajam, de nem olyan lett amilyet én akartam, hanem fekete, és nekem abszolút hülyén állt, úgy néztem ki mint hófehérke..aztán elkezdtem szolizni, jött a nyár, nagyon szép barna lettem, befestettem sötétbarnára úgy már gyönyörűen állt. Ez nagyban függ attól milyen az arcod, ahhoz, hogy pontosan meglehessen mondani látni kéne azt. Illetve azt se ártott volna odaírni, hogy alapból milyen színű a hajad.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat
Sötét barna színű a hajam
Kerek arc !!!
2018. jan. 9. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!