A lányok azért szemeznek más fiúkkal az utcán mert tetszenek nekik, vagy mert én is odapillantottam?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 18:06
11/14 anonim válasza:
Én személy szerint vagy 1000 okból nézem a szembejövőt. ( unatkozok, szeretem megfigyelni az embereket , elbambulok , bejön az illető)
Volt már olyan hogy szembe jött egy alacsony , aranyos lány láttam szemem sarkából ,hogy engem néz és amikor rápillantottam hirtelen elkapta fejét , lesütötte szemeit , meg hajával babrált.. nagyon cuki volt:D
Viszont romákkal sose szemezek.. Megtanultam , hogy ezek olyanak mint a állatok, ha szemükbe nézel , feldühödnek és megis támadhatnak.
12/14 anonim válasza:
Nem szoktam az utcán szemezgetni csak megyek a dolgomra Rossz a szemem szóval az illető arcát csak akkor látom, ha már mellém ért, de nem szoktam megbamulni.
13/14 anonim válasza:
Nem szoktam szemezni. Ha valaki bámul, visszabámulok. Lehet az illető szemezésnek, flörtölésnek veszi... Én viszont "mi a krvvva anyádat lesel?" - nek szánom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!