Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek milyen szokásai vannak,...

Kinek milyen szokásai vannak, amik szembe mennek a családi hagyományokkal?

Figyelt kérdés
Amit annyira megutáltál a saját családodban, hogy miután felnőttél, teljesen felhagytál vele, vagy pont az ellenkezőjét csinálod.

2020. jún. 25. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az erkölcsös életet.
2020. jún. 25. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vallásos. Anyai nagyanyám bigott. Számomra a hit és a vallás két külön dolog, nekem nem kellenek szertartások, hogy megéljem a hitemet.
2020. jún. 25. 14:45
 13/15 Metionin ***** válasza:
100%

Csendes vagyok, nem ordítok naponta több órát olyan indokokkal, hogy esik az eső vagy szar az életem.

Nem pártolom a nevelő célzatú erőszakot.

Egészségesen eszek.

Nem a női princípium betöltése az életcélom. (tehát nem potyogtatok gyereket a semmire csak mert a társadalom ezt várja el és nem akarok tökéletes háziasszony lenni akinek élete a takarítás meg a főzés)

Könyveket olvasok.

Nem tévézek.

Nem érdekel mások magánélete és kinézete.

Szarok rá, hogy mások mit gondolnak az én kinézetemről.

Nem a falusi "mitszólnak" alapján élem az életem.

Járok fogorvoshoz.

Nem vagyok a férjem cselédje.

Röviden ennyi de úgy egészében véve mindig is úgy tűnt, mintha egy ufóról dobtak volna le a családomba.

2020. jún. 25. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rosszban a családommal, csak teljesen másmilyen vagyok

-nem szeretek kertes házban lakni

-könyveket is olvasok, de anya nem úgy látja, pedig ő is vásárolt meggondolatlanul könyveket magának, mert azt hitte, hogy jók. Az lett a végük, hogy eladtam azokat olvasatlanul

-más a stílusom, másképp gondolkozok

-nem olyan a humorérzékem, mint az övéké

2020. jún. 25. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedülálló férfi vagyok, nincs gyerekem, sosem volt párom. A szüleim nem igazán jó kapcsolata, apám alkeszolása miatt nem akarom folytatni, amit mutattak eddig példát.
2020. jún. 25. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!