Ha részegen írtam a főnökömnek egy brutális emailt, azt utána hogy lehet kimagyarázni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 17:21
11/34 A kérdező kommentje:
homoszexuális ajánlatot tettem. ráadásul nem is trágárul hanem udvariasan ami szerintem ebben az esetben rosszabb. de a legrosszabb, hogy nem is vagyok az.
2020. jún. 20. 17:45
12/34 anonim válasza:
Bocs, de olyan jót röhögtem :)
Sajnos itt nincs mit tenni...új munkahely
13/34 anonim válasza:
Ja, oké, hát akkor inkább költözz Mexikóba, változtass nevet és keress másik állást.
14/34 anonim válasza:
Nem is vagy az?:D
Jól be lehettél b.szva.
Szerintem jobban jársz,ha homonak néz,azt könnyebben el fogja fogadni,mint,hogy csak szórakoztál vele.Megmondod,hogy sokat ittál,és kijött belőled,de nem gondoltad komolyan.
15/34 A kérdező kommentje:
én is nevetnék, ha másról lenne szó
2020. jún. 20. 17:53
16/34 anonim válasza:
"homoszexuális ajánlatot tettem"
na várjál, lehet, hogy elfogadja, és az lesz csak kínos :-D
17/34 A kérdező kommentje:
esetleg előléptetést is beígér mellé s elindul a karrierem?
2020. jún. 20. 17:56
18/34 anonim válasza:
vagy írd azt, hogy a barátodat akartad részegen sz*patni, de rossz e-mail címre kattintottál :-D
19/34 anonim válasza:
nem csak a karriered, de még a feleségét is dobja a kedvedért
20/34 anonim válasza:
Jesszus, mégis mennyire voltál beb...va?! :-D Ezt buktad, homár maradsz, legalább kérd meg, hogy tartsa titokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!