Ha részegen írtam a főnökömnek egy brutális emailt, azt utána hogy lehet kimagyarázni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 17:21
1/34 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az egyenes út, részeg voltál és sajnálod, nyilván a becsület is fontos, de igazából ennél hihetőbbeg amúgy sem tudnék kitalálni.
Meg esetleg mondhatod, hogy egy haverod írta viccből vagy haragosod bosszúból de nem látok rá nagy esélyt, hogy elhiszi.
3/34 A kérdező kommentje:
2-es azt nem lehet mert most léptetett elő s kínos lenne neki beismernie a tévedését.
2020. jún. 20. 17:29
4/34 anonim válasza:
hát akkor írd meg, hogy bes*ggeltél, és kérj elnézést
5/34 anonim válasza:
Öszintén szólva engem fönökként nem érdekelne, hogy most lettél elöléptetve, egy tévedést beismerni kevésbé kínos, mint együtt dolgozni valakivel, aki ennyire idióta
7/34 anonim válasza:
Mondd, hogy kényszerítettek rá.
8/34 anonim válasza:
amúgy mit írtál neki? mert az sokat nyom a latba. persze csak ha publikus
9/34 anonim válasza:
Mégis milyen szempontból brutálisat? Személyében sértőt? Vagy a munkáját kritizáltad? Messze nem mindegy, mi volt benne. Szívatni fog, az biztos, kérdés, mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!