Plasztikaztatnatok magatokat ha lenne rá lehetőségetek? Ha igen, mit?
Pénisz hosszabbítás. Eleve egy vagyonba kerül. Ha lenne rá pénzem, akkor se merném. Amennyiben nem járna ekkora kockázattal, akkor élnék vele. Tehát ha ilyen mindennapos rutin beavatkozás lenne.
Egyébként szem alatti karikákkal szeretnék kezdeni valamit.
En magammal, barmennyire ellenszenves, elegedett vagyok. De az ido vasfoga ellen mertekkel tennek, ha arrol lenne szo, hogy megereszkedik a szemhejam, esetleg aszimmetrikusan. Ami meg zavarna, az allon ketoldalt levo petyhudes.
Botoxrol, hasonlokrol szo sem lehetne. Epp eleg horrort latni. Feher nokbol husz evvel idosebbnek latszo puffedt felver asszony lesz.
Csak szike, felvarras.
De alapvetoen nem az oreseget tuntetnek el, csak tenyleg azt korrigaltatnam, ami arcon van es csung.
Ha lehetne akkor először anyajegyeket szedetnék le (mert magas a rák kockázata) aztán az arcomon mindent átvarratnék (állkapocs igazítás, arccsont keskenyítés, orrsövény ferdülés helyrerakása, szemhéjfelvarrás).
Bár nekem a csúnyaság rányomta az életemre a bélyeget, mégsem megyek mert nagyon drága, előbb más kezelés is kellene, és nagyon nagy a kockázata (eüs+csalódás).
Nem, maximum hajbeültést szeretnék esetleg egyszer a jövőben. Egyedül az orromat nem szeretem a testemen, amivel lehet valamit kezdeni, de félek, hogy rosszabb lenne csak utána, szóval sosem műtettném meg.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!