Milyen esetben plasztikáztatnátok? Mi a véleményetek róla?
Én úgy vagyok vele, hogy alapvetően támogatom, ha azzal az illető jobban érzi magát, feltéve, hogy hozzáértő ember csinálja és egészségtelen szinten már nem (pl. volt az az olasz nő, aki tök korán meghalt, és gyaníthatóan a hegy méretű műmellei is belejátszottak).
Én már jó ideje gondolkozom a mellplasztikán. Nem mellnagyobbításon, hanem felvarráson, mert nagyok a melleim és lógnak, és fizikailag megterhelő. Plusz túlsúlyos vagyok, most fogyózom, és gyanítom, lesz lógó bőröm, azt is leszedetném plasztikával.
Ami nem tetszik a plasztikában, hogy ennek segítségével irreális elvárások és képek lesznek az emberekben azzal kapcsolatban, hogy milyen egy egészséges, szép, természetes test. Megnézel egy filmet a '70-es évekből, a film "szép nőjének" lehet 1-2 kiló zsír a hasán, picit lógó melle, hiányos szemöldöke. Ma meg már a ronda lányt játszó nőnek is feszes és zsírtalan teste van (vagy nagyon max. még egészségesen husis, de akkor a sztori szerint már KÖVÉR), és a melle úgy áll, mint a cövek...
A média meg a filmek, most meg már az Instagram miatt is sokan azt hiszik, természetes az, ha vkinek alig létező derékhez E-F-es kosarú hetyke melle van, bazi nagy ajkai... akinek meg nincs, az lehet akármilyen ápolt, az már "átlagos" meg szódával elmegy...
Engem nem érdekel, ki mit műttet.
Én felvarratnám a mellem. Meg majd a lógó bőröm. Bár tök egyedül utána nem tudom, hogy boldogulnék.
83% Ott a pont.
Nekem nagyok a melleim és gátolnak a mozgásban, egy melltartó, ami tartja 15-20ezer, továbbá napi szintű beszólásokat kapok, tapizni akarják, stb, Iszonyú nehéz olyan ruhát találni, amiben nem lesz hivalkodó...
Én mellkisebbítésen gondolkozom, azaz szeretnék majd egyszer, szülés, gyerekvállalás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!