Plasztikaztatnatok magatokat ha lenne rá lehetőségetek? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 21:44
1/22 anonim válasza:
Igen. Lesz is rá lehetőség jövőre 18 évesen. Úszógumit és fenékhájat (zsírleszívás és bőrfeszesítés). 17/f.
2/22 anonim válasza:
Igen. A szemeim alatti kis árkot, ami miatt mindig megtörik a fény az orcámon.
A testemmel rendben vagyok, az edzés helyrehozta, de a fejem olyan ettől a szartól, mint egy holdkórosnak.
3/22 anonim válasza:
Igen, kijavíttatnám az asszimetrikus, ferde, görbe orrom.
4/22 anonim válasza:
Igen, orr, fül, áll, mell, kötényhas
5/22 anonim válasza:
Igen. Sajnos a melleim között egy egész kosárméretnyi különbség van :(
6/22 anonim válasza:
A pénz csak egy dolog, de engem a vele járó fájdalom, gyógyulási idő is visszatart a plasztikától. Na meg persze az, hogy nem lehet garantálni, hogy pont olyan lesz, amilyet én szeretnék és tényleg jobban tetszene-e úgy. De ha valami csoda folytán így működne, akkor az orromon változtatnék kicsit, az lenne az elsődleges.
7/22 anonim válasza:
Semmit, soha.
Minden műtét kockázat!
8/22 anonim válasza:
#6 leírta, amit én is szerettem volna. Tartok az ilyentől, hiába nagy a fájdalomküszöböm, meg attól is, hogy nem olyan lesz, mint szerettem volna. De ha lenne rá lehetőségem, meg pénzem is és a "minősége" garantált lenne, akkor én az orrom igazíttatnám meg kicsit, meg a melleimet is. Nekem is van köztük különbség, de szerencsére nem nagy, csak akkora, hogy engem zavarjon :c
9/22 Metionin válasza:
Én csak szemműtétet szeretnék de az nem plasztika.
10/22 anonim válasza:
Igen, nagyon is. Elégedetlen vagyok nagyjából mindennel. Nem szeretem az arcom, kicsi mellem van,implantátum kéne, a fenekem sem tetszik, abba is implantátum kellene. Persze ízlésesen, nem akarnám túlzásba vinni. Az idő előrehaladtával újra és újra majd az arcomat. Még most nagyon fiatal vagyok, de olyan jó lenne. Nem tudom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!