Csak engem idegesít, hogy társaságban a lányok csak a fiúkra figyelnek? Fiúk ti észreveszitek?
Addott a helyzet: ülünk páran lányok kávézóban/parkban egy padon, jól elvagyunk, aztán megjönnek a fiú ismerősök. Oké, megértem, az első 10 percben még mindenki az új jövevények után érdeklődik, kivel mi történt (ez akkor is így van kb. ha lányok érkeznek), de fiúk esetében ez mintha folytatódna... mintha kialakulna egy fajta versengés a lányok között, hogy ki tud jobbat mondani, kb. csak a fiúk kerülnek a lányok figyelmének középpontjába, ha két lány hangosan beszélget, akkor is mondom, mintha "versenyeznének", és próbálják túllicitálni a másikat...
Valaki még tapasztalja ezt? Esetleg aki jártasabb a témában, szívesen olvasnám ennek a tudományos magyarázatát, örülnék ha linkelnétek cikkeket, könyveket.
Mivel nem vagyok kontaktban a világon az összes emberrel, így nem tudom eldönteni, hogy csak téged idegesít e.
Azt tudom, hogy engem nem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!