Ha felszállok a legdrágább ma kaphato mobillal a kezemben a villamosra (ugy tudom, ha az kb 1 millio Ft) mekkora az esély hogy rosszándéku ember tolvaj bunoző észreveszi hogy ez nagy fogás s kikapja a kezemből?
Láttam én már több százezres mobilt, ami nekem ingyen se kellett volna, úgy le fog pukkanva már, mert nem vigyázott rá az illető, akié.
Ami jól néz ki, szép, új, arról se tudnám megmondani ránézésre, hogy 50-100 vagy 300-500 ezres.
5: ha valaki ennyire figyel, akkor azt csak észreveszed, nem?
Mondjuk szerintem ez olyan, mint az autók. Egy közepes, nem rossz kategóriát, ami nagyon gyakori, egyszerűbb elpasszolni, mint valami méregdrága különlegességet.
Meg akinek milliós telefonja van, valószínűleg nem buszozik, hanem autózik.
szerintem ép hogy joval könnyebb elpasszolni hasonlo áron. vagyis ha egy olcso s drága mobil van a közelben s - elviekben - ugyanannyiért adná el. akkor érdemesebb a drágábbat alpasszolni mert ugyanannyiért joval gyorsabban megveszik.
a példa arrol az esetről szol amikor valaki villamosra száll. ez fuggetlen attol, hogy ez milyen gyakori.
Egyrészt túlbecsülöd az ilyen piti tolvajok képességeit.
Ezek tényleg a bűnöző társadalom legalsó rétegei, nem szervezettek, nincsenek olyan kapcsolataik hogy ilyet a fekete piacon reális jó áron eladjon.
Aki lopni szokott, az nem szokta nèzni, hogy a mások tulajdonában lèvő tárgyak mennyibe kerülhetnek. Elég, ha neki nincs olyan, ezért magának megszerzi.
Tipp: ne használj csalit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!