Egy pasi akinek bejon egy lany, eszreveszi, ha a lany hizott 2-3kilot?
Figyelt kérdés
Illetve ettol nem fugg sok minden, nem? :D2018. jan. 26. 23:14
1/12 anonim válasza:
Észre lehet venni, de szerintem egy értelmes ember aki esetleg komoly kapcsolatban is gondolkodik, nem fog ezen fennakadni.
2/12 anonim válasza:
2-3 kilót hol lehet észre venni? Nekem sosem tűnne fel.
3/12 anonim válasza:
Extrém esetben (cérnavékony lány mindet egy testrészre hízza) észre lehet venni, amúgy ennyi nem feltűnő s minél magasabb és zsírosabb egy lány, illetve minél egyenletesebben hízik, annál kevésbé látszik ez.
4/12 anonim válasza:
Köszönjük a (kövér) női válaszokat.
Észre lehet venni, és elég erős jelzés hogy gondok vannak. Az ember nem hízik csak úgy el. Ha én képes vagyok arra hogy heti 2x járjak edzeni és figyeljek arra hogy mit eszek akkor elvárom a páromtól is hogy figyeljen a testére és lelkére
5/12 anonim válasza:
2-3 kg még nem elhízás! Ennyi nekem minden erőfeszítés nélkül lemegy vagy visszajön, nem látszik a különbség sem.
6/12 anonim válasza:
Azt mondja koszonjuk a kover noi valaszokat :D Ferfi vagyok, ezert nondtam, hogy en biztos nem vennek eszre 2-3 kilot, mert az semmi, te pedig bujj el a sportmegszallotsagoddal es szidd a valo eletben a kovereket, hatha kapsz egy tockost valakitol.
7/12 TappancsMancs válasza:
A lány észreveszi viszont? ...?
8/12 anonim válasza:
Nem lehet észrevenni. 2-3 kg nem fogyás, 5 kg-ig vizesedésről, betöltődésről (súlyvesztés esetén vízvesztésről és glikogénraktár-ürülésről) beszélünk.
20/F
9/12 anonim válasza:
Igen, és még jobban fog neki tetszeni. Nálam így volt.
10/12 anonim válasza:
Jézus, ennyi nemcsak hogy kövér, de téveszmés "embert". Ideje lenne elkezdeni fejlődni, nem pedig elfogadni azt hogy hulladékok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!