Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható, hogy a pasi, akivel "alakulóban" vagyunk, észreveszi a szép nőket?
Észrevételen azt értem, hogy megnézi őket, ha egy társaságban vannak mosolyog rájuk, de előttem, amikor én is ott vagyok, nem tesz ilyet.
Kb. 1 éve ismerem őt, de csak nemrég kezdtünk közeledni egymáshoz. Amióta ismerem őt, sosem titkolta hogy szerinte ki szép és ki nem.
Volt amikor beszélgettünk egy nőről, akire azt mondta, hogy szerinte nem szép, és mutatott 2 nő ismerősét, hogy szerinte pl ők szépek és én is szép vagyok.
Fiatal vagyok és nem nagyon van ilyenben tapasztalatom, nem tudom hogy ez mennyire elfogadható, természetes?
Nyilván mindenkinél van szebb és jobb, de egy kicsit rosszul esik az a tudat hogy más nőket is észrevesz.
Nem adhatsz egy pasira szemellenzőt, mint a lovakra. Egy működő párkapcsolat nem a vakságon múlik.
Ha van hűség és szeretet, szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni.
Házasságnál is hűséget fogad mind a két fél, nem pedig vakságot. Ezen gondolkozz el...
Tudom és igazad van teljesen.
Fogalmam sincs mi lesz, lesz - e egyáltalán valami ebből.
Önbizalomhiányom az bőven van és gondolom ezért is vagyok féltékeny típus.
Ő oké, hogy nem adhatsz rá szemellenzőt, de nekem ha bejön valaki, nem adok le olyan jeleket, hogy nyitott vagyok ismerkedésre más irányában is... nekem nem fér bele, és ezt tudom magamról.
Ha neked sem fér bele, ne azt gondold, hogy azért, mert tapasztalatlan vagy, vagy te vagy a hibás a gondolkodásodért... egyszerűen nem és kész.
Ugyanakkor kérdés, hogy mennyire vagytok együtt, randiztatok is már, kifejeztétek, hogy érdeklődtök a másik iránt?
Én visszafogottabb típus vagyok, volt egy hatalmas csalódásom nemrég és még nem dolgoztam úgy fel, bezárkóztam.
Mindig is tetszettem neki, kicsit nyitottabb lettem felé és elkezdett közeledni. Néha olyan érzésem van és úgy is viselkedik mintha szerelmes lenne belém, totál belém zúgott volna, én ezt érzem, ugyanakkor nem "mer" úgy lépni felém, mert nem kap annyi visszajelzést tőlem. Csak akkor tesz lépéseket, ha "kinyitok", de a csalódásom miatt nagyon félek újra kinyitni.
Ő nagyon közvetlen, barátkozós, mosolygós pasi. Párszor már félreértettem őt nőkkel kapcsolatban, és mindig kiderült hogy csak jófej akart lenni. Akiről azt hittem tetszik neki - mert nézte őt, mosolygott is rá anno régen, amikor nem volt köztünk semmi - róla is kiderült hogy nem tetszik neki.
De most megjelent a közelében, társaságában egy nagyon csinos nő, akivel jóban lettem. Próbáltam érdeklődni, hogy mi a véleménye erről a férfiról, és azt mondta, hogy mosolyog rá folyamatosan.
Nem esik jól.
Nem mondanám hogy barátok lennénk, de elindult köztünk valami, vonzódunk egymáshoz, egyre jobban keressük a másik társaságát, flörtölünk, egymáshoz érünk állandóan.
Nem tudom mi lesz, nem beszéltünk erről hogy most pontosan mi is van köztünk.
>Önbizalomhiányom az bőven van és gondolom ezért is vagyok féltékeny típus.
Ezt nyugodtan mondd meg neki. Nem az a baj, hogy megnéz más nőket is vagy mosolyog rájuk, az a baj, hogyha ez a kapcsolatotokban problémát okoz. Nyugodtan mondd el neki kedvesen, türelmesen, hogy te hogy látod ezt, és remélhetőleg megkapod tőle a kellő megerősítést ahhoz, hogy ne kelljen féltékenykedned.
Féltékenység esetén nem az a jó módszer, ha mindentől "eltiltod", ami féltékennyé tehet, mert egyrész nem fog sikerülni, vagy csak olyan áron, ami nem éri meg. Inkább azon dolgozzatok, hogy annyira megbízz benne, hogy ne légy féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!