Szóltok, ha valakinek nyitva van a hátizsákja?
Ha elhadja a dolgait, szólok neki. Tök mindegy, hogy a farzsébből, vagy a táskájából.
Jobb távolról hangosan odaszólni, mint a nyakában állva, mert akkor amúgy is összezavarodik, mit akkar tőle egy idegen a hátamögül.
Nem vagyok rá büszke, de sajnos régebben ez tiszta én voltam.. Most már nagyon Odafigyelek erre.
Sokadik alkalom után, párom meg is jegyezte, legközelebb lakatot vesz nekem ajándékba és ráteszi a táskámra és nem érdekli, hogy ciki - e, ha ez kell, hogy megtanuljam.
Azóta 3x is ellenőrzöm😀😀.
Amúgy szólnék természetesen.
#26 Sokan akik segítenének lehet nem tudhatták, hogy tudsz-e róla. Monjuk mi nem láttuk, hogy nézett ki.
De a többség otthon tojik rá.
Pesti belvárosban elöbb szól egy turista mint egy magyar. Mindenki döntse el mi lehet ennek az oka.
Nekem volt, hogy szóltak, hogy nyitva van a táskám és egyáltalán nem gondoltam arra, hogy az illető lopni akart volna. Bezártam, megköszöntem, ennyi.
Én is szólnék, ha valakinek nyitva lenne, szerintem alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!