Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van abban valaki égő ha...

Van abban valaki égő ha valakinek zörög a hátizsákjában a vizes flakon mialatt az utcán mászkál?

Figyelt kérdés

Egy valamilyen szinten, nem teljesen kiürült ásványvizes flakon

Ezért nézhetnek furcsán az emberre?

2017. júl. 19. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy valaki égő lenne benne.
2017. júl. 19. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi va? :D :D :D
2017. júl. 19. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én mindig így mászkálok, és nem érzem égőnek. Még senki nem nézett rám ezért furcsán. Igaz, én 185 cm és 102 kiló vagyok.
2017. júl. 19. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, de értem miről beszél a kérdező. Én mindig viszek magammal vizet, és sokszor néznek a lögybölős zaj miatt.

Volt, hogy be is szóltak rá, komolyan :D.

2017. júl. 19. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyre többet látok ilyen kérdéseket, hogy "Ciki az, ha...???".

Emberek, kapjátok már össze magatokat! :O Egyrészt az utcán ki a halált érdekel, hogy mit gondolnak rólatok??? Másrészt ha van egy szokásotok, amihez kötődtök, vagy őszintén szerettek bizonyos dolgokat, akkor tényleg képesek lennétek felhagyni velük, csak mert valakinek nem tetszik??? Ennyire azért ne rendeljétek már alá magatokat mások véleményének, mert ez nagyon nem egészséges! Elkeserítő belegondolni, hogy valaki tényleg ilyen könnyen manipulálható! És sokszor tényleg olyan alapvető, jelentéktelen dolgokra tudnak rákérdezni!

Most komolyan, zörög a flakon a táskádban? És ha most azt mondjuk, hogy ciki? Akkor többet nem fogsz vizet hordani magaddal a nyári melegben, hanem inkább szomjazol??

2017. júl. 19. 12:59
 6/9 Clay Morrow ***** válasza:
Nekem sokszor szólt így, de nem érdekelt sosem és nem is néztek furcsán emiatt.
2017. júl. 19. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Miert lenne ciki? Csak idegesito (nekem), ezert ha lotyog, akkor en inkabb cipelem a kezemben.
2017. júl. 19. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg van olyan Nike cipőm, ami bizonyos áruházakban nyekergő hangot hallat a járólapon. Hűűű de égő vagyok..! 😄
2017. júl. 19. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem égő, de engem zavar, olyankor összenyomom és úgy tekerem rá.
2017. júl. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!