Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szóltok, ha valakinek nyitva...

Ignis Subdialis kérdése:

Szóltok, ha valakinek nyitva van a hátizsákja?

Figyelt kérdés

2020. jún. 15. 21:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%
Nem, mert ha valamit kiloptak már belőle, akkor én leszek az első gyanúsított...
2020. jún. 16. 02:18
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

Nekem szóltak már, kilógott egy 5000-res az oldalsó zsebemből.

Annyira meglepődtem, hogy szerintem elfelejtettem megköszönni, de nagyon hálás voltam.

16/l

2020. jún. 16. 13:28
 13/36 A kérdező kommentje:

Mert az pont úgy szokott lenni, hogy egy tolvaj kirámolja a táskád, azután (bár biztos forrásból tudja, hogy sok értéket már nem veszíthetsz el belőle) figyelmeztet, hogy nyitva van...!

Most komolyan, ezt valaki el tudja hitetni magával? Le vagyok nyűgözve!

Én is azok táborát gyarapítom, aki mindig szól, de neki eddig sosem szóltak. Szerencsére nincs kimondottan olyan megjelenésem, hogy a fenti csavaros észjárás alapján valami kettyent bűnözőnek nézzenek. Remélhetőleg.

2020. jún. 16. 23:40
 14/36 anonim ***** válasza:
30%
Igen, így szokott lenni, elhiheted. Te komolyan kizárnál egy vadidegent az elkövetők köréből, csak mert szólt, hogy nyitva van a táskád? A rendőrség konkrétan addig ki sem húz a gyanúsítottak listájából, ameddig le nem ellenőriznek mindent és biztosak nem lesznek benne, hogy te tényleg segítőkész voltál csak. Miért? Azért, mert a piti tolvajok sokszor így altatják el az ember gyanakvását. Ha nincs kamerafelvétel, másik tanú vagy bármi, akkor szépen beidéznek tanúnak. Ha neked erre van időd, akkor emelem kapalom, de nekem a munkám ezt nem engedi meg, ezért nem is szoktam szólni, cserébe én sem várom el, hogy szóljanak nekem, ha úgy adódna...
2020. jún. 17. 00:03
 15/36 A kérdező kommentje:

Mondjuk én nem szoktam megvárni, amíg az illető leellenőrzi a táskája tartalmát, de ez nyilván csak tapasztalatlanságomnak tudható be, egy született tolvajnak nyomába se érnék, aki ösztönösen érzi, hogy miután meglopott valakit, kötelessége figyelmeztetni az áldozatot...! :D

Csak bámulok, milyen agyszülemények tartják távol az embereket ember voltuktól.

2020. jún. 17. 08:59
 16/36 anonim ***** válasza:
89%
Talán egyszer volt rá példa, hogy láttam ilyet, de szóltam. Nekem is egyszer szólt valaki és én is furán nézhettem, de nem azért, mert haragudtam volna érte, csak ha megyek valahova vagy utazom elvagyok a kis gondolataimban és mikor szóltak azt se tudtam hirtelen, hogy mi van. :D
2020. jún. 18. 17:28
 17/36 anonim ***** válasza:
85%

Én mindig szoktam szólni, és abszolút megértő vagyok azzal is, aki hirtelen gyanúsnak talál és nem köszöni meg kedvesen, hogy szóltam. :) Még nekem sose szólt senki, azaz még sose volt nyitva a táskám, de én is nagyon paranoiás vagyok, és még bennem is (aki mindig szólok) felmerülne, hogy ő lopott el tőlem valamit, és direkt azért szólt, hogy őt egy kedves és segítőkész illetőnek tartsam és mindenképp valaki másra gyanakodjak... :D

[Amúgy én azért is mindig szólok, ha valakin nagyobb méretű ízeltlábút látok :D]

2020. jún. 18. 17:37
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Szólok, mert én is örülnék, ha szólnának.
2020. jún. 18. 19:49
 19/36 Tabbouleh ***** válasza:
88%
Én mindenképp szólnék. Velem már párszor előfordult ez a szituáció, 1× szólt egy csajszi..
2020. jún. 19. 10:31
 20/36 anonim ***** válasza:
8%
Akkor is szóltok, ha jól látszik, hogy direkt nyítva hordja? ;)
2020. jún. 19. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!