Ignis Subdialis kérdése:
Szóltok, ha valakinek nyitva van a hátizsákja?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 21:43
A kérdező szavazást indított:
Mindig szólok!
Csak akkor szólok, ha szimpatikus az illető.
Nem szólok, majd észreveszi...
Dehogy szólok, inkább megpróbálok valamit kicsórni belőle!
164 szavazat
1/36 anonim válasza:
Én igen, mondjuk mikor nekem volt full nyitva, akkor basztak rá.
3/36 anonim válasza:
Végre egy kérdés amin nevettem! :D Nekem se szóltak amúgy soha.
4/36 anonim válasza:
Én a múltkor szóltam az örsön a villamosról leszállva, hát lehet nem kellett volna. Se egy kösz se semmi, de olyan gyilkos tekintet mintha most loptam volna ki belőle még azt is ami nem is abban van. A francnak se volt kedve bárkire is figyelni ezek után.
Tudom hogy nem mindenki ilyen, de nehezen hevertem ki
6/36 anonim válasza:
Barátnak/ismerősnek igen, de egy idegennek nem szólnék, ugyanis akkor (lehet, de nem biztos!) azt hinné szerintem, hogy elloptam tőle valamit. Vagyha esetleg elhagy valamit és szólnék, hogy nyitva van a táskája meggyanúsíthatna azzal, hogy én loptam ki, amikor valószínű, hogy elhagyta azt, amit (nem vagyok lopkodós).
7/36 anonim válasza:
Attól függ mennyire van nyitva. Nyilván ha fullra ki van nyitva szólok neki. De ha csak kicsit akkor nem.
8/36 anonim válasza:
Egyszer szóltak nekem hogy nyitva van,de akkor már ki volt lopva a fele cuccom belőle.
9/36 anonim válasza:
Hát én nagyon visszahuzodó vagyok, így csak akkor ha nagy erőt vennék magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!