Hogyan lehet megszabadulni a maximalizmusunktól?
Figyelt kérdés
Segít elérni a céljainkat és talán jobban teljesítünk tőle, de örökké elégedetlenné tesz.2020. jún. 15. 13:55
11/12 anonim válasza:
#6 De ha ilyen szépen belátod, hogy úgy sem tudsz a legjobb lenni mindenben akkor tényleg ne aggódj ezen ennyit. :)
12/12 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy helyesen definiálod magadban a maximalizmust...
szerintem nem attól lesz valaki maximalista, hogy valamiben az első a világon. Lehetsz te mondjuk Kína diktátora, így vezeted a legtöbb embert, amit a mai korban el lehet képzelni. Ettől te úgy érzed maximalista vagy és a maximumot hoztad? Mert szerintem nem. Ha ennek a rengeteg embernek a maximális elméleti jólétet hozod el (definiáld, ahogy akarod), akkor lehet beszélni maximalizmusról szerintem. A maximalizmus nem egy elérendő címben merül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!