Miért gondolja egy magyar, hogy egy nem kelet-európai, majd kitalálja, hogy ő magyar? - ha nem is beszél elötte magyarul.
Bocs YouTube-os videók, plusz személyesen is tapasztaltam.
A magyar egy szláv, német és kisebb részt sok más nép tipikusan kelet-európai keveréke. De egy személy lehet tipikus szláv vagy német is pusztán arcra és testre.
1. Szlávok mi sose voltunk.
2. Magyarország Közép-Európában van.
3. Magyarországon már annyi nép megfordult akár hódítással, akár betelepítéssel, hogy egy-egy emberről nem igazán lehet megállapítani a felmenői nemzetségét.
4. Nem a Harmadik Birodalomban élünk, hogy ez bármit is számítson.
1. A mai magyarok őseinek sokszor többsége volt szláv.
Tatárjárás/mongolok és törökidők utáni óriási betelepítés és betelepülés miatt (is).
2. Magyarország Kelet-Közép-Európában vagy modernebb megnevezéssel Közép-Kelet-Európâban van. De a kelet-európaiak ismernek minket a legjobban. Bár sok-sok tévképzettel ők is.
3. Nem ezt mondtam én sem. Bár vannak kívételek is bőven. Svábok például.
4. Pont akkor, ha valaki a kinézete alapján akarja kitaláltatni egy némettel, franciával vagy kínaival akkor igen is számít.
Látom téged nem lehet kijátszani.
Amúgy kérdésedre válaszolva. Nem, nem lehet megállapítani de ez abszolút nem egyedi. Senkiről sem lehet megmondani, hogy milyen nemzetiségű.
Nem kattogok ezen sokat. A ritkán félperc, nem sok.
Azért vannak emberek, akikről 95+% eséllyel meg lehet tippelni. Mert arcra, testre és viselete is elárulja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!