Tettetek valaki ellen rosszat, vagy szívattatok meg elég csúnyán egy másik embert? Később megbántátok, hogy ezt tettétek vele?
Jaj, ne szépítsük már a múltat, kedves előttem szólók. Az ember gyermek és fiatal kamaszkorban kifejezetten gonosz, még ha önmagában ezt nem is fedezi fel. Nem tehet róla, hiszen evolúciós beidegződés ez, valamikor ez volt a túlélés záloga.
Én pl kamaszkorban puszta brahiból átrendeztem harmadik-negyedik emeleti erkélyeket. Soha ne loptam el semmit, csak felmásztam, és kicseréltem a szomszédos erkélyek bútorait.
Vagy pl gyerekként a kocsmában ülő pasas félnapokig alapjáraton pöfögő oldalkocsis motorját leállítottuk, aztán visszafelé indítottuk be. Hagytuk ugyanúgy alapjáraton pöfögni, kijött a pasas, nagy gáz, és szépen beledurrantott rükvercben a kocsmaajtóba.
És sorolhatnám, de szerintem minden valamirevaló gyerek életében volt ilyen csínytevés. (Legalábbis, aki nem a számítógép zsinórjaiba gabalyodva nőtt fel.
igen. sajnos annyira megszégyenítettem egy csajt egy táborban ahol a testvériskolánkkal voltunk,hogy utána nem jött el sose,pedig minden nyáron megtartották (már nem,mert ez csak addig tartott amig általánosban voltunk).
nagyon szégyellem magam érte,teljesen megértem,hogy ezután sose ált velem szóba és azt se hallgatta meg,hogy bocsánatot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!