Miert van az, hogy egyesek nem birjak elfogadni, hogy egy masik embernek valamirol mas velemenye van?
Mert totál meg vannak győződve a saját igazukról.
E mellett túl extrovertáltak, hogy magukba tudnának nézni.
Azért az a véleményem valamiről, mert az a legjobb vélemény amit ismerek adott pillanatban. Győzz meg, hogy nincs igazam és meg fogom változtatni a véleményemet és onnantól amellett fogok érvelni, amíg valaki nem mutat vagy magamtól nem találok ki jobbat. Én így működöm alapvetően, imádok beszélgetni, gondolkodni, vitázni és érvelni és egyszerűen nem szeretem közönyösen ráhagyni a dolgokat, ha nem értek velük egyet. Sajnos már régen rájöttem, hogy sokan nem vevőek erre. A világon azzal lehet a legjobban irritálni, ha valaki közli, hogy nem ért velem egyet, majd mondja, hogy hagyjuk inkább és nem fejti ki az álláspontját.
Természetesen van amivel nem tudok én se vitázni. A politika tipikus téma, amiről sokat lehet vitázni bárkivel, de ha eléggé lecsupaszítjuk, akkor el lehet jutni alapvető elvi kérdésekre, ahol már szerintem sincs mindig objektíven jobb válasz és ott szoktam abbahagyni a vitát és megegyezni, hogy nem értünk egyet alapvető kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!